View Single Post
Παλιό 13-03-2012, 16:19
Sokolatas Ο/Η Sokolatas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: bmw f650gs twin
Προεπιλογή Απάντηση: Στραβοβίδωμα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Serial Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω φιλε στην μηχανη μου εχω τα καγκελα της φωτογραφιας που ανεβασες (wunderlich)

στην μια μερια χαμηλα εκει που πιανει στο καπακι του κινητηρα ειχα στραβοβιδωσει τις βιδες...

επειδη δεν μπορουσα να τις βγαλω το αφησα ετσι...με αποτελεσμα σε ταξιδι μου να....αποκεφαλιστουν μετα απο καιρο,υποθετω απο τους κραδασμους...

το αποτελεσμα ηταν να φτασω χε...νος στον προορισμο μου γιατι δεν ειχα και εργαλεια μαζι για να βγαλω τα καγκελα...

επειδη ειχε φυγει απο την θεση του το καγκελο ειχε σφηνωσει και ακουμπουσε πανω στο καπακι με την γωνια του και παραλιγο να το τρυπησει..

οι δε βιδες που ειχαν μεινει μεσα στις βολτες (αποκεφαλισμενες) απομακρυνθηκαν με την συνδρομη συνεργειου και με τρυπανακι που δουλεψε αναποδα και σιγα-σιγα αφου πρωτα με ενα μακρυ κατσαβιδι ειχαμε δημιουργησει εγκοπη...

σου περιγραφω την εμπειρια μου γιατι πιστευω πως ειναι ΛΑΘΟΣ να το αφησεις στραβοβιδωμενο...

αργα ή γρηγορα θα σε πακετωσει.
Κατάλαβα...θα κοιτάξω να το κάνω άμεσα...Thanks man... Όσο για 1200... καλά θα ήταν... Αν δεν είχαμε φτωχείνει... Τώρα άστα....
Reply With Quote