Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Άρα ο βενζινάς σε έκλεψε.
Και το λέω αυτό διότι η δικιά μου παίρνει 19.8L και σε γέμισμα (στην Αθήνα) έβαλε 21L . Σε ερωτησή μου πως γίνεται αυτό το θαύμα η απαντησή του είταν. Άλλη φορά να βάζεις σε αυτή την αντλία (και μου έδειξε πια). Έχω ακούσει και διάφορα περίεργα όπως είναι ζέστη και φουσκώνει το καύσιμο. 
|
παιδες ετυχε να διαβασω σε ενα φορουμ απο το εξωτερικο-advrider-για ενα τυπακι που δοκιμασε ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του(adv1200) κ ανεφερε οτι συμφωνα με τους υπολογισμους του,εβγαλε μια χωρητικοτητα γυρω στα 40λτ~10γαλλονια απο οσο θυμαμαι,για αυτο εφοσον κανεις δεν εχει κανει μια λιτρομετρηση στο ρεζερβουαρ του ας κραταει κ μια πισινη για το αν τον κλεβουν στο βενζιναδικο η οχι(οχι οτι δικαιολογω τους βενζιναδες..)αλλα αφου στη πραγματικοτητα δεν ξερουμε ποσο πραγματικα χωραει το τεποζιτο(ασχετα με το τι λεει το manual..),ας εχουμε μια επιφυλαξη..για αυτο οποιος εχει βενζιναδικο η λιτρομετρητη εγω προσφερομαι να ερθω κ να δουμε ποσο χωραει σε μια δοκιμη..κ μετα το ξανασυζηταμε με τους κυριους βενζινοπωλες..