View Single Post
Παλιό 14-03-2012, 16:24
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Προεπιλογή Απάντηση: Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs??

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρα ο βενζινάς σε έκλεψε.

Και το λέω αυτό διότι η δικιά μου παίρνει 19.8L και σε γέμισμα (στην Αθήνα) έβαλε 21L . Σε ερωτησή μου πως γίνεται αυτό το θαύμα η απαντησή του είταν. Άλλη φορά να βάζεις σε αυτή την αντλία (και μου έδειξε πια). Έχω ακούσει και διάφορα περίεργα όπως είναι ζέστη και φουσκώνει το καύσιμο.
παιδες ετυχε να διαβασω σε ενα φορουμ απο το εξωτερικο-advrider-για ενα τυπακι που δοκιμασε ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του(adv1200) κ ανεφερε οτι συμφωνα με τους υπολογισμους του,εβγαλε μια χωρητικοτητα γυρω στα 40λτ~10γαλλονια απο οσο θυμαμαι,για αυτο εφοσον κανεις δεν εχει κανει μια λιτρομετρηση στο ρεζερβουαρ του ας κραταει κ μια πισινη για το αν τον κλεβουν στο βενζιναδικο η οχι(οχι οτι δικαιολογω τους βενζιναδες..)αλλα αφου στη πραγματικοτητα δεν ξερουμε ποσο πραγματικα χωραει το τεποζιτο(ασχετα με το τι λεει το manual..),ας εχουμε μια επιφυλαξη..για αυτο οποιος εχει βενζιναδικο η λιτρομετρητη εγω προσφερομαι να ερθω κ να δουμε ποσο χωραει σε μια δοκιμη..κ μετα το ξανασυζηταμε με τους κυριους βενζινοπωλες..
Reply With Quote