View Single Post
Παλιό 17-03-2012, 13:00
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Κροταλισμα κινητηρα σε GSA 2008

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lenny Εμφάνιση μηνυμάτων
ολο ελεγα να γραψω την ιδια εμπειρια που ειχα προσφατα (1200adv 8/08)
και καθε φορα κατι γινοταν κ το ανεβαλα..

οταν πριν καιρο ο φιλος vasorfa επαιρνε την δικη του επισκευασμενη, ειχαμε μιλησει λιγο (στου θαναση) που ειχαμε βρεθει,
κ τοτε ηταν η 1η μου επαφη με το εν λογω προβλημα. τον θυμηθηκα τελη του δεκεβρη που περασε οταν αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα.

ειχα βρει και τον τιτλο που θα εβαζα.. το ξεκινησα για στριπτιζ 2 κλπ, αλλα οταν ειδα ποσα ειναι.. ειπα να το κανω στριπτιζ στη νιοστη..

το επειγον λοιπον ηθελα να σχολιασω...

εμενα αν κ ακουστικα το προβλημα ηταν κλασσικα στον αξονα του press direct,
εδωσε προβλημα και στην μεταδοση, με αποτελεσμα να χρηζουν αντικαταστασης ΚΑΙ ο αξονας του διαφορικου (900 περιπου..) ΚΑΙ τα ρουλεμαν του διαφορικου..

ολα αυτα στα 39000χλμ.

σε αυτο το σημειο να ευχαριστησω τον Θαναση απο την αντιπροσωπεια στον Αγιο Στεφανο,
για την συνεργασια του, τις συνεχεις διαβουλευσεις του με τους γερμανους,
και την προταση του να τους γραψω και ανεξαρτητα σαν καταναλωτης απ'ευθειας για το συγκεκριμενο προβλημα
(οσο περιμεναμε απαντηση για τί θα καλυψουν, κ σε ποιό ποσοστο...)

αυτο που τελικα καταλαβα, ειναι οτι ειναι μεγαλο πραγμα η εκθεση του μηχανικου για το προβλημα, αν κ στην περιπτωση μου ηταν ιδιαιτερως δυσπιστοι αρχικα.

τελικα, με λιγη καθυστερηση παραπανω, μεσολαβησαν και οι γιορτες, το καθυστερησαν κ οι γερμανοι οσο δεν πηγαινε λογω του αυξημενου κοστους της περιπτωσης μου
( σκεψου: 2300 κιβωτιο + 900 αξονας + 300 ρουλεμαν =3500 περιπου τα ανταλλακτικα),
αποφασισαν μετα κ απο επισκεψη τους στην αντιπροσωπεια για ελεγχο των βλαβων, να καλυψουν το 100% των βλαβων.

η ολη μου αναφορα γινεται (χωρις να ειναι μηχανικος, αλλα παθων)
εκτος για να μοιραστω την εμπειρια, στο να εστιασω το ποσο επειγουσα μπορει να ειναι η επιδιορθωση.

το δικο μου εκανε το κροταλισμα στο ρελαντι, μονο σε νεκρα χωρις πατημενο συμπλεκτη. με πατημενο σταματουσε.

υ.γ.

εν αναμονη της εμφανισης της βλαβης στις αναρτησεις..
(φτασαμε να παρακαλουμε να ερθει τωρα κοντα κ αυτο, μπας και μας καλυψει η goodwill.. καταντια..)
χαιρετιζω την οποια προσπαθεια οργανωθει για μαζικη προσφυγη κατα της μητερας..

εσύ να κεράσεις και κανένα καφέ

πολύ χαρηκα αυτό που δειάβασα φιλαράκι
Reply With Quote