22-03-2012, 03:58
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. γ
[/quote]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
"Γραφώ για πλάκα και για να μην μένουν αναπάντητες οι κραυγές ύβρεων και ψευτομαγκιάς"
Και εγώ δηλαδή γιατί να μην το μπορώ να κάνω το ίδιο ;
Εάν έκανες το ίδιο θα έπρεπε να απευθυνθείς στον gemara και τον εαυτό σου.!!!
Τώρα την έπεσες στον "Siraxanz' που κακιά κουβέντα δεν έχει πει για άνθρωπο,Έγραψε για εμένα κάτι που θεώρησα προσβλητικό, έδωσε διευκρινήσεις – τις δέχομαι – τέλος, καμία παρεξήγηση.
αποκαλείς "υβριστή" τον "Gemara", τώρα θα πεις και μένα δικηγόρο τους.Ναι!!! Άδικο έχω με αυτά που γράφεις ???
Στο ξαναέγραψα ότι υπερασπίζομαι μόνο τον ευατό μου, δεν μου αρέσει να μπαίνω να διαβάσω ένα ποστ και να "πέφτω" πάνω στους χαρακτηρισμούς σου. Το δικό μου ποστ αναφέρεται αποκλειστικά στους χαρακτηρισμούς σου στο Gemara, έτυχε να είναι αυτός θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος,Τελικά θα αποφασίσεις εάν υπερασπίζεις τον εαυτό σου , τον gemara ή οποιονδήποτε άλλον????? Αλήθεια ο εαυτός σου γιατί θέλει υπεράσπιση ???
δυστυχώς εδώ μέσα έχει αρκετούς "υβριστές και ψευτομάγκες" τους οποίους "επαναφέρεις" στην τάξη.
Που διάβασες να λεω για … <<επαναφορά στην τάξη>> . Μακριά από εμένα τέτοιες <<πρακτικές>> και <<λογικές>>.
Άλλα δεν τα διαβάζεις ,άλλα δεν τα κατανοείς… εντάξει. Μην βάζεις όμως την φαντασία ή τον τρόπο σκέψης σου στα γραπτά μου.
Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνεις εσύ με όσους διαφωνείς, είτε γεμίζοντας τα ποστ με ειρωνικές φατσούλες είτε φτάνοντας να αποκαλείς συμφουρίτες, χουντικούς και ξεπουπουλιασμένες κότες....
Αυτά είναι καθαρά προϊόντα της φαντασίας σου … αλλά επειδή η κατανόηση έχει ελαφρυντικά …ξαναδιάβασε και τα λέμε.
|
Είναι φανερό πλέον ότι ένα βασικό πρόβλημα δεν είναι η κατανόηση των γραπτών αλλά η ανάγνωση τους ! Η κατανόηση είναι δυσκολότερη και γι΄αυτό έχει <<ελαφρυντικά>>.
Τώρα εσύ χωρίς να διαβάσεις … <<κατανοείς>> ότι θέλεις ! Μα δεν έκανα χαρακτηρισμούς στον gemara αλλά ζήτησα διευκρινήσεις … για διάβασε
Αρχική Δημοσίευση από gemara [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Προκαλείς Ξανθή μου, προκαλείς τους αδαείς και συμπλεγματικούς![IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
............
Γι αυτό και παρελάσεις πλέον γίνονταιπαρουσία μόνο Στρατιωτικών αφού έχουν ξεκουμπιστεί όλοι οι νυν πολιτικοί από τα μάτια του κόσμου.
Θες να πεις κάτι με τον ειρωνικό πρόλογο και τον χουντικό επίλογο??????
Ερώτηση με 6 ? έκανα !!!
Μια διόρθωση…. όχι ειρωνικός αλλά καθαρά υβριστικός ο πρόλογος.
Ας απαντούσε ο ίδιος, λέγοντας ότι δεν αφορούσε εμένα το σχόλιο και (εάν ηθελε) ότι δεν θεωρεί σωστό να εκπροσωπούν την Ελληνική πολιτεία μόνο στρατιωτικοί, παρότι αυτό έγινε σαν γεγονός.
Τόσο απλά θα έληγε το θέμα…. Εφόσον όμως δεν έδωσε διευκρινήσεις και στο κομμάτι που με αφορά (αδαείς και συμπλεγματικός) ΕΙΝΑΙ υβριστής.
Εάν θέλεις διευκρινήσεις για αλλά θέματα να ποστάρεις όταν συζητούνται ή και τώρα, αλλά εκεί ... και εφόσον ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ όλα τα ποστ.
Τέλος πες μου, εσύ και το …rotation εξυπηρετείτε σε κάτι?
|