View Single Post
Παλιό 25-03-2012, 14:07
Geo888 Ο/Η Geo888 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Μαρκόπουλο
Μoto: F800 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Βάψιμο Μοτοσυκλέτας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα
Έχω βάση την μηχανή μου GS 1200 πριν 2 χρόνια.
Το κόστος σχετικά φθηνό μου πήγε 140 ευρώ χωρίς το λύσιμο - δέσιμο των κοματιών φτερό ντεπόζιτο.

Η δουλεια επαγγελματική και το χρώμα απίστευτο.

Αφου θέλεις να το βάψεις έχεις θεωρητικά άπειρες επιλογές θα σου πρότεινα να δεις τα χρώματα της house of kolor διαλέγεις την βάση του χρώματος (σε εσένα μάλλον πρέπει είναι το μαύρο αφου έτσι είναι ολα τα άλλα μέρη της μηχανής) και μετά παίζεις με χιλιάδες αποχρώσεις ιριδίζουσες σταθερές κλπ.
Αν μπεις στην διαδικασία του βαψίματος γνώμη μου να κάνεις κάτι μοναδικό σύμφωνα με τα γούστα σου πολεμική ή όχι σίγουρα όμως, όχι άλλο ένα χρώμα της μαμάς.

Εμένα μου άρεσε το μπλε του VFR ηθελα ενα ζωηρό μπλε χαρούμενο για εκδρομές το καλοκαίρι να ειναιζωηρή η μπουμπου και με βάση το ασημή (έχω τέτοια πλαινά) το έφτιαξα ελάχιστα ιριδίζον .
Ανάλογα τον καιρό αλλάζει ελάχιστα το χρώμα.!!! Όταν το βαρεθώ θα της αλλάξω πάλι χρώμα ανάλογα τις τότε διαθέσεις μου !!!

Το σίγουρο είναι ότι η μηχανή σου πλέον θα είναι μοναδική και εντελώς προσωπική !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv

Τελικά έχεις δίκιο! Θα κοιταξω να το βαψω κατι μοναδικό! το θέμα είναι ποιο χρώμα ομως;;;;;; Τα μαύρα μέρη θα παραμείνουν μάυρα αλλα θέλω ένα άλλο χρώμα στα κίτρινα....

Όντως την έκανες κούκλα τη μηχανή σου! εύγε!
Reply With Quote