Απάντηση: Mε τί αξεσουάρ έχουμε φορτώσει την "καλή" μας ;;;;
Θα σας πω τι ειχα βαλει στην δικια μου και αν ηταν χρησιμα και αξιοπιστα. Τωρα ποια τα περισσοτερα τα εχω βγαλει και τα εχω πουλησει
Εχουμε λοιπον και λεμε:
1.Ανεμοθωρακας της MRA
3 σε 1. Πολυ καλη λυση, ειδικα οταν πας χωμα, γιατι βγαζει το πανω μισο. Επισης σε μεγιστο υψος καλυπτει απολυτα.
2.Cruise Control.
Εντελως αχρηστο, γιατι για να το βαλεις σε λειτουργια πρεπει να εισαι μονος στην εθνικη ή πρεπει να εχεις το νου σου συνεχεια να κλεινεις το γκαζι με το χερι, γιατι αυτο εκοβε την επαναφορα.
3.Πισω φωτα τυπου LED της Τουρατεκ
Μια βλακεια γιατι και τα δυο που εβαλα (το 1ο που το αλλαξαν σε εγγυηση λογω βλαβης) απο καποια στιγμη και μετα τα led-ακια (ειδικα τα ασπρα) αρχισαν να τρελαινονται
4.Καγκελα προστασιας κυλινδρων και πλαστικων Wunderlich
Πολυ καλη επιλογη.Πληρη προστασια
5.Μπουζι ιριδιου
Καμια αισθητη διαφορα
6.Φιλτρο Κ&Ν
Καμια αισθητη διαφορα
7.Προβολακια Xenon Hella
Οταν τα ειχα και τα δυο επεφτε η μουτζα της αρκουδας! Εβγαλα το αριστερο και το εκανα ομιχλης και με μουτζωναν λιγοτερο. Τα εβγαλα γιατι βαρεθηκα να με μουτζωνουν.
8.Ψηλο μπροστινο χαμηλο φτερο της τουρατεκ
Βοηθουσε πολυ στο να μην μπουκωνει η μπροστινη ροδα οταν πηγαινα χωμα και εμπαινα σε πυλό και λασπες. Πολυ καλη επιλογη
9.Μπροστινο ψηλο φτερο προεκτασης της τουρατεκ.
Απλα αισθητικη παρεμβαση.Καμια χρηστικη αξια
10.Καγκελακια προστασιας μπροστινων φωτων
Προστατευε το τζαμι των φωτων απο πετρες που εφευγαν απο τους μπροστινους. Καλη επιλογη, αν και το φως ετσι οπως περναγε μεσα απο αυτο και επεφτε πανω στον δρομο θυμιζε σταυρολεξο!!!
11.Μπαρακι στο τιμονι
Αν θες να βαλεις εκει την βαση για GPS ειναι καλη επιλογη και για roadbook,για οσους θελουν να πανε Trail Ride. Ομως αν βαλεις tankbank, αυτο σου κοβει την ορατοτητα του GPS
12.Μπαρακι πανω απο το καντραν.
Αυτο βολευει παρα πολυ για να μπει η βαση του GPS.
13.Δευτερη 12V παροχη
Βολευει για την τροφοδοσια του GPS.
14.Πιο φαρδυς μαρσπιεδες οδηγου της τουρατεκ
Βοηθουν στο καλυτερο πατημα του ποδιου.
15.Προστατευτικα πλαισιου
Βοηθουν στο να μην τριβεται το χρωμα απο τις μποτες.Ειδικα τις εντουρο.
Αυτα.
Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι τα μονα χρησιμα πραγματα που ειχα βαλει ηταν το μπαρακι του καντραν, η ζελατινα, οι μαρσπιεδες, το χαμηλο υπερυψωμενο μπροστινο χαμηλο φτερο και η 12V παροχη. Ολα τ αλλα ηταν ασκοπες αγορες.
Γι αυτο στην επομενη μηχανη μου οι προσθηκες θα ειναι οι εντελως απαραιτητες και απολυτως χρησιμες.
Και να ξερετε ενα πραγμα:
Οταν ερθει η ωρα να τη πουλησετε ο υποψηφιος αγοραστης δεν θα δωσει ΚΑΜΙΑ απολυτως σημασια στα εξτρα, παρα μονο στην κατασταση της μηχανης και στα χιλιομετρα στο κοντερ. Δεν πα να εχετε βαλει ενα καρο πραγματα. Αυτος θα προσπαθησει να σας την παρει σαν να ειναι αδεια κι ας εχετε βαλει πανω και 5000ευρω καλουδια.
|