View Single Post
Παλιό 27-03-2012, 16:32
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: παίρνει όντως 32 lit το gs adv????

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lenny Εμφάνιση μηνυμάτων
α)
προσεχε μην παρεις την αντλια στα χερια..

β) σε μια αντιστοιχη περιπτωση με εσενα κ την μονη φορα που μου ειχε πεσει στα 40χλμ υπολοιπο, πηγα να φουλαρω εκει που παω παντα.
αποτελεσμα; 34.6 λιτρα μεχρι ταπα στο διπλο σταντ.

βγαζω βιβλιαρακι, φωναζω τον υπευθυνο, τον ενημερωνω κ τον ενημερωνω οτι προτιθεμαι να κανω καταγγελια.
ο υπευθυνος του καταστηματος μου λεει πως οι αντλιες του ελεγχονται συχνοτατα, πως μπορω να του κανω ο,τι καταγγελια πιστευω,
και οτι σαφεστατα δεν μπορει να εξηγησει την διαφορα μεταξυ μανιουαλ και ποσοτητας που μπηκε..

την στιγμη που το συζηταμε σκαει μυτη κατα τεραστια κwλοφαρδια το κλιμακιο του υπουργειου για τον ελεγχο (ποιοτικο κ ποσοτικο) αντλιων κ καυσιμων.
τους αναφερω το γεγονος, και παραμενω κατα τον ελεγχο.

μετα απο λιγο οι ελεγκτες αποφανθηκαν οτι η αποκλιση των αντλιων του πρατηριου ειναι κατα πολυ λιγοτερες απο το επιτρεπομενο.

οποτε το εξτρα ηταν η δικη μου "υπερχειλιση" μεχρι την ταπα..

γ) ειναι 33 η χωρητικοτητα αντι 32

φίλε μου μαλλον την πάτησες,

Α)το κλέψιμο γίνετε με remote control πλέον.....κάποτε που τσαμπουκαλευτικε φίλος,τους έβαλε να γεμισουν μπουκάλι απο λίτρο με λάδια....και ο βενζινας αν και δυσανασχετισε,το εκανε,,,το φιλαράκι εμεινε μακάκας,,,,γιατι στο λίτρο του μπθκαλιου απο τα λάδια γέμισε με 950 ml δηλαδη,ουτε λιγο ουτε πολύ ο βενζινας βγηκε και απο επανω,,,,φυσικα ζητησε συγγνωμη και εφυγε.....ΑΛΛΑ δεν το εμελησε,,,,εκανε επώνυμη καταγγελία και πήγε ειδικο κλιμάκιο,,,οταν έγινε ελεγχος , βρέθηκε κλέφτης εγκατεστημλένος που ενεργοποιονταν με remote control...

Β)Το manual ΔΕΝ λεει ψέμματα...στα 33 λιτρα καυσίμου ο λαιμός (μεχρι πάνω) ΔΕΝ ειναι 1 λίτρο....

Γ)Προφανώς οι ΙΔΙΟΙ ελεγκτες πήγαν σε καταστημα (βενζιναδικο ) φίλου --στην ευτύτερη περιοχή της Γλυφάδας και τον επεινεσαν γιατι λεει βρήκαν την 100αρα του να ειναι 108 οκτάνια....
Reply With Quote