28-03-2012, 10:27
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Εμένα δυστυχώς δεν ήταν γραφτό μου να είμαι σ´ αυτή την επίσκεψη...  για επαγγελματικούς λόγους...
Πριν λίγο ενημερωθήκαμε γραπτώς από δημόσιο οργανισμό στα Βαλκάνια ότι θα προχωρήσουν σε διγωνισμό στις αρχές Απριλίου με κατάθεση στις αρχές Μαίου... πράγμα που σημαίνει οτι θα πνιγόμαστε εκείνες τις ημέρες... 
Νίκο, το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να με βγάλεις από ομαδαρχη... Αυτό που σκέφτομαι είναι να κρατήσω το Διαμονητήριο μέχρι λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη και αν τα καταφερω κ´ εχει προχωρησει η δουλειά, ψαχνω για διαμονη και αν βρω έχει καλώς... Ή μηπως πρεπει να ακυρώσω την επίσκεψή μου ώστε να μην τη στερήσω από κάποιον άλλο...;;;
Σε κάθε περίπτωση, αν τελικώς δεν τα καταφερω αυτή τη φορά, θα κάνω την επίσκεψή μου αυτόνομα (μέσα στο καλοκαιρι) με κάποιον άλλο που πιθανώς να μην τα καταφέρει τωρα...
Νίκο πες μου τι να κανω με το Διαμονητήριο...
CPS
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Κωστή, το κρατάς, και τη Μεγάλη Εβδομάδα που θα ξέρεις τι γίνεται ακριβώς με τη δουλειά σου, παίρνεις ξανά στο γραφείο προσκυνητών, κι ακυρώνεις. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 
|
Νικόλα, τελικά η ελπίδα πέθανε... Ο διαγωνισμός βγήκε χθες και είναι ακόμη χειρότερα από ότι προβλέπαμε, καθώς η κατάθεσή του είναι για τις 20/4. Οπότε... δεδομένου ότι είναι και το Πάσχα στη μέση, "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ---ι ο κ---ς...  
Θα κοιτάξω να το κανονίσω μέσα στο καλοκαίρι με κάποιους ακόμα που δεν τα κατάφεραν... 
Ακυρώνω το διαμονητήριο αλλά θέλω να μου πεις τι πρέπει να κάνω με τις μονές και το ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη...
|