Θέμα
:
Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"...
View Single Post
#
7
28-03-2012, 17:16
GeorgeP
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Απάντηση: Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
CPretenteriS
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής
των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος, με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές...!!
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή...
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων... Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις... 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)
Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα τοu, και το χειρότερο όλων, τον πιστεύεις...
δλδ Κωστα μου, αν μου κανεις καποιος ΙΔΙΩΤΗΣ προταση να παω να δουλεψω με 5,000,000 τον χρονο να παω ¨η να μην παω? και για ποιον λογο να παω και ιδιως για ποιον να μην παω?
Εγω δεν ειμαι Αριστερουλης......με εχουν βαφτισει Σοσιαλιστικουλη.....ειμια δεν ειμαι ακομα το ψαχνω.
Αν γινω Δεξιουλης να παω τρεχοντας μηπως??
GeorgeP
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): GeorgeP