Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staga1200
Φίλε Ηλία το θέμα είναι λίγο λεπτό !!!
Ο Τάκης ο Μανιάτης είναι επαγγελματίας και η χάραξη αυτών των δρόμων απαιτούν χρόνο και χρήμα !!
Σε κάποιο ασφάλτινο μάθημα που έκανα πρίν αρκετά χρόνια, δέν μας άφησαν να βγάλουμε φωτό ούτε την πίστα !!
Ο Τάκης όμως δεν έχει σχέσει με όλους αυτούς !!
Μην διστάσεις να του ζητήσεις διαδρομές και μονοπάτια που θέλεις να κάνεις !!!!
Καλές βόλτες φίλε και μην ξεχνάμε
Υ Γ Ε Ι Α Κ Α Ι Κ Α Λ Η
Κ Α Ρ Δ Ι Α !!! 
|
Παιδια οι απαντησεις σας εν μερει με ικανοποιουν.Αυτο που δεν με ικανοποιει ειναι οτι το ν ανεβασω μια διαδρομη που εγραψα στο δικο μου gps και να τ ανεβασω δεν ειναι παρανομο και δεν ειναι λογος να σβηστει χωρις τουλαχιστον να με ειδοποιησουν.Ηθικο μπορει να μην ειναι.Παρανομο ομως δεν ειναι.Και δεν λεω ν ανεβασω τα στιγματα που μου εδωσε ο επαγγελματιας.Λεω για τα στιγματα που χαραξα ΕΓΩ!
Και επισης μ ενοχλει που αλλοι απαντανε για κατι που δεν εχουν την ευθυνη.
Θελω επισημη απαντηση αν τα στιγματα που εχω γραψει εγω απο διαδρομη που εχει διοργανωσει επαγγελματιας ειναι παρανομο να τα δημοσιευω και με βασει ποια νομικη αποφαση.Επαναλαμβανω,τα στιγματα που εχω γραψει εγω.Αν ειναι παρανομο θελω τεκμηριωση.
Συγνωμη για την επιμονη μου,αλλα τα στιγματα που εχω καταγραψει εχω το δικαιωμα να τα κανω οτι θελω και δεν παραβιαζω κανεναν κανονα νομιζω του φορουμ,αλλα ουτε και πνευματικα δικαιωματα.Και το ξαναλεω.Τα στιγματα που εχω γραψει ΕΓΩ!
Sent from my E10i