29-03-2012, 09:51
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas
αντε να πω τη μ@λ@κι@ μου:στο μπεκο μου για τον Λακη γενικοτερα διοτι
α)δεν περιμενω απο κανενα Λακη να μου πει τι καραγκιοζηδες ειναι οι πολιτικοι
κ β)θεωρω φαιδρο-τουλαχιστον-οποιον για να παραξει(καλα το λεω το ρημα..?) `χιουμορ` ασχολειται με πολιτικα θεματα η θεματα της `επικαιροτητας` η της τηλεορασης,βλ Ραδιο Αρβυλα,Λαζοπουλος κ.α.Αυτο που κανουν δεν ειναι χιουμορ,δεν ειναι σατυρα,ειναι σαν τις φτηνιαρικες επιθεωρησεις του κwλου στα, ας τα πουμε θεατρα...Απλα ειναι γτπ...Αν εχεις ταλεντο κ χιουμορ το βγαζεις αλλιως αγορινα μου κ οχι με φτηνομ@λ@κιες,γιωργακηδες,κωστακηδες κ μπουμπουκους,στο μπεκο μας αυτοι...Τωρα ειδικοτερα για τα ποσα παιρνει,αν η θεωρια που λεει,οτι η τιμη ενος προιοντος συνδεεται με τα εξοδα για την διαφημηση του οποτε,αφου ο Λακης κοστιζει ακριβα κ τα προιοντα που διαφημιζονται κατα τη διαρκρια της εκπομπης του χρεωνονται κ παραπανω κ στη τελικη τα πληρωνω κ εγω τοτε ναι με απασχολει το ποσα παιρνει...Για να μην πω οτι κατανταει προκλητικος οταν κλαιγεται για τον φτωχο κοσμακη,γιατι δε νομιζω να μενει στον Αγιο Παντελεημονα να οδηγαει Φιατακι 15ετιας κ να ειναι στο νοικι σε δυαρι,ναι..?
|
Μαζί σου, με ένα + στα υπογραμμισμένα. Και μαζί με τον Pretenteri. Τον βλέπω κι αλλάζω κανάλι, απλά.
|