Θέμα: Laptop Acer
View Single Post
Παλιό 29-03-2012, 22:17
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη
Προεπιλογή Απάντηση: Laptop Acer

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι όμως μια "κοινότητα" εδώ μέσα στην οποία ανήκουμε όσοι γράφουμε η και μόνο διαβάζουμε,
ας σκευόμαστε λοιπόν κ τον διπλανό μας εδώ πριν ενεργήσουμε ότιδήποτε,
Ο Βασίλης με αυτό του το ποστ μπορεί να σου ξέκανε 1 αγγελία, όμως έβαλε κάποια πράγματα στη θέση που ανήκουν....
Αν κάποιος σου έδινε τα 500 ευρώ η τα 400, αφού διακρίνω ότι είχες διάθεση για εκπτωση, θα πιανόταν κορόιδο....
Κακό είναι, κάτι που αγοράσαμε ακριβά σε 6 μηνες να αξίζει τα μισά, αλλά
έτσι είναι και όποιος δεν το αποδέχεται..... μαθαίνει να το αποδέχεται...
Θα συμφωνήσω λοιπόν με το Βασκα ότι κάτι που αξίζει 250 ευρώ δεν μπορεί να πωλείται 500 η ακόμα κ 400.....
Εντελώς φιλικά πήγαινες γυρεύοντας....
Δεν αντιλεγω για το θεμα της κοινοτητας,ομως αν νομιζετε οτι η προθεση μου ειναι να "γελασω" καποιον,τοτε να αποσυρω την αγγελια κ να κλειδωθει το θεμα...Αν μη τι αλλο ξερω οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους που σαφως και θα κανουν την ερευνα αγορας τους και θα συγκρινουν πριν διαλεξουν...Εχω δεν εχω διαθεση για καλυτερη τιμη, μοιραια πιστευω αυτο θα γινει, στην εποχη που ζουμε....γι'αυτο το εγραψα....και σαφως δεν περιμενω να παρω πισω τα 900 που ειχα δωσει,νομιζω περιπου 400 ευρω κατω δεν ειναι κ λιγο
Κατα τ'αλλα δεν νομιζω κανεις που εχει αγορασει απο εμενα να εχει "παραπονο", ακομα κ με το κινητο που πηρες εσυ νομιζου ημουν ειλικρινεστατη...
Αυτο εννοω οταν λεω οτι "ξεκανε" την αγγελια, οχι οτι μου εκανε "χαλαστρα" αλλα οτι ουσιαστικα "φαινομαι" αναξιοπιστη,ενω θεωρω δεν ειμαι.
Εννοειται πως ολα αυτα τα γραφουμε στα πλαισια της συζητησης μιας κ ο "τονος" δεν αποτυπωνεται μεσω πληκτρολογιου....

Last edited by Troublemaker; 29-03-2012 at 22:19.