Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
"Καλοπροαίρετα σχόλια" που αναιρούν μια αγγελία και "επαναφέρουν" από την πλάνη του τον πωλητή, δεν υπάρχουν.
Οι "ειλικρινείς προθέσεις" τέτοιου είδους ανακοινώνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημόσια. Όλα τα άλλα είναι για την αυτοπροβολή μας εκεί που δεν μας ζητήθηκε.
|
Είναι 200% λάθος ο τρόπος που βλέπεις αυτά που έγραψα. Δεν αναίρεσα καμία αγγελία, είχε αναιρεθεί από τη στιγμή που γράφτηκε εφόσον ήταν εκτός πραγματικότητας για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς. Ασχολήθηκα μόνο και μόνο επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν έστειλα π.μ. για να μην παρεξηγηθώ, ότι δλδ πάω να "τσιμπήσω" το κελεπούρι που βγήκε αγγελία μακριά από τη δημοσιότητα.
Για τις προθέσεις μου δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφιβάλει και αν εγώ λέω "καλοπροαίρετα και ειλικρινά" έτσι είναι.
Από την άλλη δημόσιο φόρουμ είναι, ο καθένας λέει τη γνώμη του ελεύθερα. Έτσι έπραξα κι εγώ λέγοντας τη γνώμη μου και μάλιστα τεκμηριώνοντάς την με στοιχεία.
Τα laptops λόγω του ότι είναι "κλειστά" μηχανήματα και δεν επιδέχονται ριζικής αναβάθμισης, έχουν προσδόκιμο ζωής μια 5ετία έστω κι αν δεν έχουν παρουσιάσει καμία βλάβη. Ξεπερνιούνται τεχνολογικά, απαξιώνονται είναι η δόκιμη έκφραση. Τώρα αν κάποιος θέλει να πάρει laptop που έχει διανύσει περισσότερο από το μισό της ζωής του σε τιμή μεγαλύτερη του μισού της αγοράς του, ας το κάνει, η πωλήτρια είναι εδώ.
Για την ιστορία και μόνο αναφέρω ότι πριν από 3 μήνες αγόρασα για προσωπική χρήση (βολεύει από άποψη όγκου και αυτονομίας στα δίκτυα που τρέχω όλη μέρα) μτχ σε άριστη κατάσταση το Portege R600 10W (2ετίας μηχάνημα με τιμή αγοράς όταν κυκλοφόρησε 1800€) μόνο 300€!!!!!
Για μένα το θέμα έκλεισε εδώ.
Καλημέρες.
Υ.Γ.
Για την προβολή μου έχω ήδη φροντίσει κι έχω καταχωρήσεις σε χρυσό οδηγό, επαγγελματικό οδηγό Πάτρας και σε διάφορα σάιτς του αντικειμένου, οπότε μάλλον δεν χρειάζομαι περαιτέρω προβολή μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ.