View Single Post
Παλιό 30-03-2012, 13:07
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps

[QUOTE=emix;642771]

Δυστυχως καποιοι εδω μεσα,παρατρεχαμενοι, νομιζουν οτι το φορουμ τους ανηκει και βιαστηκαν ν απαντησουν και ισως να θεσουν την επισημη θεση του φορουμ. Ετσι το θεμα παρεκτραπηκε.

Κλεινοντας να πω οτι ισως εχει δικιο ο φιλος που με αποκαλεσε μιζερο και καρμιρη. Αλλα για δυο πραγματα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι. Γλυφτης και προβατο κανενος. Εχω την δικη μου προσωπικοτητα (που δυστυχως ειναι λιγο περιεργη και γι αυτο το πληρωνω μερικες φορες) και δεν προκειται να κρεμαστω απο τα μπιρπιλονια κανενος ανθρωπου και εχω την συνειδηση μου καθαρη. Βεβαια γι αυτους τους λογους δεν εχω καταφερει ποτε ν ανεβω ψηλα στην ιεραρχια της ζωης και ουτε προκειται. Κοιμαμαι ησυχος ομως τα βραδια και κοιταω με καθαρα ματια τα παιδια μου.

QUOTE]

νομιζω οτι ξεφυγες Ηλια.......και ξεφυγες πολυ
αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη σου, ειναι γλυφτης,παρατρεχαμενος και κρεμιεται απο μπιρμπιλονια και τελος το βραδυ ΔΕΝ κοιταει στα ματια τα παιδια του,οπως κανεις εσυ....
επειδη το φορουμ ,στην πλειοψηφεια του αποτελειται απο αντρες,ετσι και οι κουβεντες μας θα πρεπει να ειναι αντρικες και οχι κατινιστικες..
θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις τις βαριες κουβεντες που εγραψες, εκτος και αν τις εννοεις.....
αν πραγματικα πιστευεις οτι ο gsmaniac,giclas,lamprosgs,mck,danaos,staga,siraxanz,teo71,gemara(αναφερω οσους εγραψαν διαφορετικη αποψη).....γλειφουν μπιρμπιλονια,να μας το πεις με στοιχεια και με ονοματεπωνυμο...
δεν περιμενα να ακουσω ποτε τοσο βαριες κουβεντες,απο εναν ανθρωπο που ετυχε να δωσω και το αιμα μου,σε μια πολυ δυσκολη περιοδο για αυτον..
λυπαμαι....
Reply With Quote