View Single Post
Παλιό 02-09-2009, 23:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: POWER COMMANDER !!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xenos Εμφάνιση μηνυμάτων
βρε παιδια!!!!...τι εγινε παλι??....ξεκινησα να διαβαζω το θεμα κ ξαφνικα χαθηκα!!!...δεν ειμαστε ολοι του πανεπιστήμιου!!!...βρε george p λυπησου με!!!...εχεις αποδείξει επανειλημμένα οτι εισαι ψαγμενο ατομο κ διαβασμένο πανω στις μηχανες κ οχι μονο..(εχουμε γνωριστεί κ σε καφε-συνάντηση)..αλλα πολυ μπλα μπλα βρε φιλε...γραφεις λες κ ολοι ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος ενω δεν ειμαστε!!!..αρκετες φορες ενω διαβαζω θεμα κ σε βρίσκω σε προσπερνάω γιατι ξερω οτι ειμαι αδιάβαστος!!!...μια απλη κατασταση ειναι το power comander κ στο τελος νομιζα οτι πρεπει να αλλαξη μοτερ η" κατι τετοιο αν ειναι να το βαλει καπιος!!!....σε παρακαλώ μη το εκλαβεις σαν επιθεση....απλα λυπήσουμε!!!!!
ουτε κι εγω ειμαι του Πανεπιστημίου αλλα νοιωθω οτι πρέπει να ειμαστε ενημερωμενοι ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ για καθε τι που πανε να μας πουλησουνε οι εμποροι για να μην το μετανοιωνουμε μετα!! Ειμαι οπαδος του ''δεν ηξερες δεν ρωταγες?''Κι ετσι για να γινουν ολα κατανοητα κι επειδη δεν μπορουμε να συναντηθουμε ολοι μαζι κατ'ιδιαν γραφω με λεπτομερειες πανω σε δικες σας απορίες!!

Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικός ρε παιδια αλλα κι αν γινομαι καποιες φορές μην με παρεξηγειτε!! για καλο τα γράφω!!
Reply With Quote