03-04-2012, 21:58
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
|
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO
Φιλε Βασιλη το μονο που τους γλυτωνει απο το να μην τους παρει ο διαολος ειναι οτι ακομα και αμα εχει ληξει η εγγυηση, εαν εχεις λιγα χλμ και ολα τα σερβις στην BMW, σου αλλαζουν την αναρτηση με κοστος 45-50 ευρω.
Με ενημερωσαν και μενα να παω αυριο το μηχανακι στο συνεργειο για αλλαγη της πισω αναρτησης. Ελπιζω να ερθει μια ολοκαινουργια W.P και να τελειωνει η ιστορια!!!!!
Αντε αλλο κακο να μην μας βρει!!!!!
|
Φίλε Παύλε, όσο οι γουσταρλήδες των ultimate ride machines ποζάρουν εν σειρά μόνο σε καφέδες, πίττες και λοιπές δραστηριότητες της γαστέρας...
.
... και όχι στα πάρκιν των αντιπροσωπειών Νότιας Βαλκανικής περί μίαν πολιτισμένη συζήτηση για προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης των εν λόγω σουσπανσιόν, το έργο θα συνεχίζει να έχει πόνο, δάκρυα κι ιδρώτα...
Και οι παθόντες θα συνεχίζουν να προσέρχονται στους μπαβαρέζικους ναούς ως επαίτες, με τους ώμους γυρτούς ως εξ ελαιοσυλλογής, παρακαλώντας γιά λύση του προβλήματος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
Αγαπάω το συγκεκριμένο μηχανάκι και καλαμπαλικιάζομαι μ΄αυτά που συμβαίνουν. Κι έχουν συμβεί πολλά σε φίλους μου.
Δεν είμαι κοσμοδιορθωτής ούτε σκληρός τιμωρός, όμως δεν ανήκω στην αγαθιάρα ανθρωποκατηγορία του άμισθου δοκιμαστή αμορτισέρ και θέλω να ξέρω πότε θα πρέπει ν΄απαιτώ και πότε μΕ κάνουν χάρη.
Γιατί δεν γουστάρω σε τέτοια θέματα να πηγαίνω στον Πανυπέρτατο με σβέρκο αυτοπροτεινόμενο για καρπαζιά, όταν τα έχω σκάσει χοντρά και οδηγώ μια μοτοσυκλέτα ιστορικής και θρυλικής φίρμας.
Κι αμα είναι να ταξιδεύω σε χώρες όπου τα σύγχρονα συνεργεία είναι σαν αυτό της φωτογραφίας, με τον φόβο πατατράκ της πίσω ανάρτησης,
.
...καλύτερα να βάλω την “διηπειρωτική” μου μηχανή σε τάκους και να αποσυρθώ για ψάρεμα γουλιανών στην λίμνη Κερκίνη...
.
...μΕ εννοείτε.
QUIZZ: Προβλέψτε ποιό είναι το επόμενο μέλος που θα μείνει από αμορτισέρ και κερδίστε πλούσια δώρα!
Μπες κι εσύ στη μεγάλη κλήρωση στέλνοντας την απάντησή σου σε πμ, με την ένδειξη "ΕSA πού 'γινες μπουγιαμπέσα"
Last edited by Uriah Heep; 03-04-2012 at 22:03.
|