04-04-2012, 15:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Το κατοχικό δάνειο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Πάλι βιάζεσαι Γιώργο. Καλώς ή κακώς ( προφανώς κακώς ) είσαι εκτός της αγοράς. Κι όπως έχεις πει, ευτυχώς για σένα και την οικογένειά σου η δουλειά της γυναίκας σου πηγαίνει καλά.
Ο τζίρος μου από την αρχή του χρόνου βαίνει διαρκώς μειούμενος, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τις υποχρεώσεις μου. Η χρεοκοπία ουσιαστικά έχει συμβεί....
Είμαστε ήδη Βουλγαρία με τους μισθούς που παίρνουν όσοι έχουν ακόμη δουλειά και το κόστος διαβίωσης εκεί που βρίσκεται. Κι όταν ακούω το Σαχινίδη να λέει ότι καταλαβαίνει το κόσμο, τόσο τρελλαίνομαι.
|
Κανενα σχολιο...τα εχω πει σε παρα πολλα άλλα ποστ μου.
Απόσπασμα:
Χωρίς να ενδιαφέρουν κανέναν τα οικονομικά μου στοιχεία, θα πω μόνο ότι την προηγούμενη εβδομάδα από 25 ασθενείς με πλήρωσαν 4..
|
σκεψου οτι μπορει καποιοι απο τους υπόλοιπους 21 να εκμεταλευονται την συγκυρια και να το ''παιζουν''. Το εζησα κι αυτο με πελατη Δ.Υ..........., ''δεν εχω, μας κοψανε τα παντα.....'' μας ελεγε και το Σαββατο ηταν στον Ρεμο. Περιττο να σου πω πως του πηρα τα 2000 που χρωσταγε.
Απόσπασμα:
Οπως έχω ξαναγράψει, αν έρθει η μέρα που δε θα έχω να αγοράσω γάλα για το μπέμπη κάποιον θα τον κλαψει η μάνα του...
|
Αυτο θα γινοτανε αν επικρατουσαν οι αντιμνημονιακοι...........οχι τωρα.
Απόσπασμα:
Οσο για τις εκλογές, θα δούμε...
|
Α, τωρα ''θα δουμε''?
Απόσπασμα:
Αλήθεια, το διάβασες για το φαρμακοποιό που αυτοκτόνησε σήμερα στα σκαλιά του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα;
|
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ που αυτοκτονησε....(!) ¨η τρελος θα ηταν ¨η πνιγμενος στα χρεη λογω δικιας του ασυδοσιας.........δεν θα τον λυπηθω, οπως γνωριζεις ειμαι υπερμαχος του ''οπως στρωνει κανεις κοιμαται''....οσο σκληρο και να ακουγεται.
Θα λυπηθω μονον την οικογενεια του που τωρα θα κληθουν να πληρωσουν τα χαϊρια του πατερα, που ε μεν ηταν τρελος ¨η ειχε χρεη ηταν και αδυναμου χαρακτηρα ωστε να μεινει και να παλεψει....οχι για τον ιδιο αλλα για την οικογενεια του.
|