View Single Post
Παλιό 05-04-2012, 11:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας απορρίπτει τα ελληνικά ομόλογα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαν να λες δηλαδή ότι προτιμάς να αυτοκτονούν κατ'οίκον. Η δημόσια αυτοκτονία σε χάλασε επειδή θέτει το πρόβλημα στο προσκήνιο. Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους προδότες. Οτι και να λες Γιώργο, ότι και να πιστεύεις, συντελείται "δολοφονία" του ελληνικού λαού. Οταν θα το καταλάβεις, έχεις και την εναλλακτική της βρεττανικής υπηκοότητας.
Σαν να λεμε οτι ασχολουμαστε επιλεκτικα με τις αυτοκτονιες που ''πουλανε'' ενω αφηνουμε στο περιθωριο αυτες που πραγματικα ειναι θρηνος...............

Η Βρετανια ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας.............εξαιτιας της οικονομικης κρισης εκει εχασα την δουλεια μου εγω εδω!! Ετσι ειανι η ναυτιλια, στο Τιμπουκτου κτυπα η κριση και τα καραβια με την σημαια του και οι εταιρειες στο εδαφος του απολυουν εργαζομενους στην Ελλαδα.
Αλλα ναι, θα μπορουσα, μονον που εγω δεν ''δραπετευω'' απο το προβλημα αυτοκτονωντας (αν και δεν ηταν για οικονομικους λογους η αυτοκτονια του 77χρονου) αλλα το παλευω ζωντανος..
Reply With Quote