Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Γιάννη τι σχέση η "διαφορετικότητα" του κάθε ένα μας με την το να φθάνει ένας άνθρωπος να γίνεται ζώο, να μην πω και χειρότερα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει σε χειρότερη κατάσταση αυτοεξευτελισμού από ότι ένας εξαρτημένος...
|
Σταύρο, το ανέφερα ως αφορμή και όχι επειδή μπορεί να συμφωνώ ή να μου αρέσει... και μάλιστα το ερέθισμα ήταν οι "αρμόδιοι" της δημοσίευσης. Αν ψάχνουμε συνεχώς για κάποιους άλλους αρμόδιους και μάλιστα επιμένοντας να κρύψουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι, για να φαίνεται καθαρό το σπίτι... Επίσης δεν είναι "κάλεσμα για αγώνα"!!!! απλά μια παρατήρηση για τα αίτια, όχι μόνο των κάθε λογής εξαρτήσεων αλλά γενικότερα για τα τεκταινόμενα στην καθημερινή ζωή... Με λίγη ηρεμία και σκέψη ίσως φανεί το πόσο απλοϊκό είναι το "μάζεμα" των εξαρτημένων, των λαθρομεταναστών, των αγανακτισμένων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων!!!!
Και πάλι φυσικά να πω, πως δεν έχω κάποιο άλλο κίνητρο!! Είμαι στην Κίνα με κάποιες στιγμές ελεύθερες και είπα να το εκμεταλλευτώ!!

!! Επίσης είναι διαφορετικές οι ώρες που μπαίνω και έτσι δεν μπορώ να δω στην ώρα τους όλες τις αναρτήσεις...