Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alfa7
...απλά βγάλε της μαμάς και βάλε τη νεα στην παρούσα καλωδίωση..κανένα πρόβλημα, ούτε στις νεώτερες με το CANBUS.
Στο 1200 του '05 έβαλα μια διπλή και τη σύνδεσα στο ίδιο καλώδιο της μαμάς... μια χαρά όλα...απλά όταν το παράκανα στις συνεχόμενες κορνιές...το CANBUS με
έκοβε και μετά απο κλείσιμο - άνοιγμα κεντρικού διακόπτη όλα καλά....
|
Ετσι ακριβως...μπορει πολλα να ακουγονται αλλά η τελικη και πρακτικη εικονα ειναι αυτη που περιγραφει ο φιλος πιο πανω.Στην μαμα καλωδιωση και απλα οταν το παρακανεις με το κορναρισμα(δηλαδη τραβας πολυ ρευμα)το canbus επεμβαινει και σε επαναφερει στην...νομιμοτητα...
Η μονη διαφορα ειναι αν δεν εχει η νεα κορνα το φυσακι συνδεσης με τη μαμα θελεις δυο ακροδεκτες(φυσακια)που να συνδεσεις μαμα κυκλωμα με τη νεα κορνα...ευκολο με τα σχετικα εργαλεια.
Αν θες τωρα να εισαι ΠΟΛΥ τυπικος και "ψειρας"ωστε να μην ρισκαρεις τιποτα,τοτε τοποθετεις παραλληλα με τη μαμα κορνα,μια δευτερη.Με δικο της κυκλωμα απευθειας απο τη μπαταρια και με εναλλακτικο διακοπτη δικο της... Προσωπικα το βρισκω πολυ βαβουρα για το τιποτα...
Εχω αλλαξει κορνα και στο R1200GS μου αλλά και σε αλλες μοτο και σε καμμια δεν ειχα κανενα θεμα.Τοποθετηση στη θεση της μαμας χωρις αλλα κοκοψινια...
Αν δεν πολυπιανουν τα χερια σου,θα προτεινα να το κανεις παρεα με καποιον πιο...ηλεκτρολογικα διαβασμενο
Καπου εχω και κατι λινκ απο τοποθετηση σε μοτο μου.αν σε ενδιαφερει να τα βρω...