View Single Post
Παλιό 07-04-2012, 12:41
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αυτοκτονία στο Σύνταγμα 77χρονου*Γιατί πιστεύετε οτι έγινε???????????????

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Ποιο χώμα ??? στην Βουλγαρία...
πάει να καεί !!!

Γελάς με τον θάνατο του άλλου? Το ελαφρύ το χώμα, είναι έκφραση. Και επειδή θα αποτεφρωθεί, τί? Χάνει τον συμβολισμό της η πράξη του? Χάνει την βαρύτητά της? Και αν δεν έχει βαρύτητα, γιατί τα παγκόσμια μέσα ασχολήθηκαν με αυτήν? Ακόμα και οι φίλοι σου στο ΔΝΤ έβγαλαν δακρύβρεχτη ανακοίνωση.

Το χάνεις πάλι. Έκανες δύο τρεις καλές εμφανίσεις, αλλά πάλι ‘μπερδεύεις’. Σαν Ιταλικό γρήγορο. Δεν σκέπτεσαι… Μια γρήγορη επίσκεψη στον Παναγιωτόπουλο, ίσως σώσει την ευθυκρισία αλλά και το γραπτό λόγο σου. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, αλλά και στο forum, που μας ΦΙΛΟΞΕΝΕΊ. Δεν είσαι και κανένα παιδάκι, έχεις δυνατότητες, έχεις γνώσεις και πας και τα πετάς στον Καιάδα της αγένειας.

.

Μπορείς να πεις πόση σύνταξη έπαιρνε μέχρι το 2010 και πόση πριν πεθάνει για να δούμε εάν χρειαζόταν να <<ψάχνει στα σκουπίδια>> λόγο της οικονομικής κρίσης?

Δεν το ξέρω.

Μετά μπορείς να γίνεις εσύ το <<ίνδαλμα>> κάνοντας πράξη τα λόγια σου.

Θες να με ‘αυτοκτονήσεις’ εσύ? Θα έχεις και τις δυνατότητες. Νομίζω ότι είσαι και αστυνόμος. Και λέω νομίζω διότι όσες φορές σε έχω ρωτήσει, κάνεις την πάπια και δεν απαντάς. Αυτά δεν είναι πράγματα να ντρέπεσαι. Όλες δουλειές είναι. Αλήθεια, η υπηρεσία σου γνωρίζει ότι προτρέπεις τον κόσμο σε αυτοκτονία μέσα στην Βουλή?

Αλλά όταν με αυτοκτονήσεις, να έρθεις μόνος σου. Για να δεις και πόσα απίδια μπάζει ο σάκος.

Στον νεκρό δεν είχε εκδηλώσει κανείς υπέρμετρο θαυμασμό ή αγάπη ή λατρεία. Διότι ίνδαλμα είναι αυτό, που σου γράφω. Πάλι μπερδεύεσαι. Με την Βανδή, την Μπάστα και τον Βαλλιανάτο.

Εδώ μιλάμε για αξίες. Ηθική, αξιοπρέπεια, σεβασμός τους νεκρούς. Η σκύλευσή των νεκρών ήταν πάντα ίδιον απολίτιστων φυλών όπως των σημερινών τούρκων, που πάνε και χαλάνε και ανοίγουν τάφους σε Χριστιανικά νεκροταφεία της Κωνσταντινούπολης. Άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Αμερικάνοι που ουρούσαν σε πτώματα Αφγανών και, επί του συγκεκριμένου, οι δηλώσεις των Μπεγλίτη και Κουκουλόπουλου. Απομακρύνσου από αυτές τις ατραπούς. Και έλα κοντά στο forum, σε κανένα καφέ.

Τώρα, πως θα κάνω εγώ πράξη τα γραπτά μου, θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω εγώ και τον τρόπο αλλά και τον χρόνο. Σίγουρα πάντως η διάθεση υπάρχει. Αν με βρεις και εσύ, άντε βρε, θα πάρεις και κανένα βαθμό.

Και επειδή η προτροπή σου να αυτοκτονήσω, είναι κατάπτυστη, σε περίπτωση που το ξέχασες ή κάνεις την πάπια, στο ξαναθυμίζω. Όποτε θελήσεις να με αυτοκτονήσεις, ένα τηλέφωνο απόσταση είμαι. Όπου και να είσαι θα έρθω ΕΓΩ να σε βρω.
Reply With Quote