View Single Post
Παλιό 09-04-2012, 14:51
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,
Προεπιλογή Απάντηση: Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Λαζαρε,

για το dct δεν ξερω......ειμαι 31 χρονια σε μια σελα......με συμπλεκτη και δεν ξερω αν μπορω να παω σε dct.......θα δουμε πως θα μου φανει οταν τα κανω και τα δυο μια βολτα. Αυτο ισως πηγαζει και απο το γεγονος οτι στην Αμερικη, μα τον Θεο, δεν αντεχα τα αυτοματα σαζμαν......τα αντιπαθω.

εμενα δεν με χαλαει η καστερ των 28 μοιρων, και το Βαρα 27,30 μοιρες καστερ εχει το οποιο ειναι υπερχρησιμο στα μεγαλα ταξιδια, στο χωμα ομως υστερει.....αλλα κανενα απο τα δυο δεν φτιαχτηκε για εκει.

Αυτο που μεχαλαει ειναι το.....μεγεθος......
Αν και με μεγαλυτερο μεταξονιο το Τουρερ φαινεται κοντυτερο σε μηκος και νανος -χαμηλοτερο(!!) -διπλα στο Βαρα, και γενικα φαινεται, και ειναι, ενα στρητ με ψηλο τιμονι. βεβαια με πλαισιο χωρις καμια μετατροπη απο το VFR δεν θα μπορουσε να ειανι διαφορετικα.
Εκατσα επανω του και στην αντανακλαση της τζαμαριας του μαγαζιου το 1,93 μου φαινοταν καπως βρε παιδι μου.
Χωρια που αυτο το ζελατινακι, σε οποια θεση και να το βαλω, θα καλυπτει μεχρι τον.......Τηλεμαχο μου εκει στα χαμηλα, διοτι για πιο πανω αμφιβαλλω τα μαλα. Ισως η αφτεμαρκετ ζελατινα να ειναι καλυτερη...ιδωμεν.
Επισης, το βαρα με ολα αυτα τα πλαστικα και την τεραστια ζελατινα οταν εμπαινες σε βροχη αν δεν σταματουσες πουθενα η βροχη περνουσε απο πανω και απο διπλα σου κι εβγαινες σχεδον στεγνος αο τον λαιμο τουλαχιστον και κατω...το τουρερ δεν υπαρχει περιπτωσει να κανει κατι τετοιο λεω εγω.
Γιώργο, με τη θεση στο χειροκινητο... και με + - κουμπια απλα δεν παιζεται.... σημερα με το VFR εβαλα το manual και επαιζα με τα κουμπια.. αλλη φαση

και εμενα με λειπει ο συμπλεκτης αλλα.... moving forward....
Reply With Quote