11-04-2012, 11:16
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη....
HONDA C90 84'
|
|
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv
Να ξαναρωτήσω λοιπόν .....
Το μπέρδεμα του Marcus ποιό ήταν αφού η συνολική παραγγελία ήταν κάτω απο 100 κιλά ;
Γιατί θέλει να σπάσει την παραγγελία σε 4 δόσεις και όχι σε δύο που του πρότεινες ;
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το θέμα δεν είναι αν θα επιβαρυνθούμε 3-4 ευρώ αλλά τι συμβαίνει ακριβώς με τα μπερδέματα τους.
Μοιάζει να ζητάνε επιπλέον 250 ευρώ μεταφορικά ενώ κανονικά είναι 14 ευρώ και τελικά να τους συμφωνούμε στα 60 ευρώ. Αν παζαρεύουν τι ακριβώς παζαρεύουν και ποίος έχει να κερδίσει απο αυτό ο Luis ή η Μεταφορική ;
Συγνώμη που ρωτάω πάλι διευκρινήσεις
αλλά θέλω να ξέρω αν θα ξαναψωνίσω από αυτό το μαγαζί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv
|
Πετρο,κανοντας και καποιες εικασιες,θα πω το εξης:Η dhl ειναι εξαγορασμενη απο τον ομιλο γερμανικων ταχυδρομειων [Deutshe Post],κατι σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ δηλαδη.Ασφαλως οι χρεωσεις των ταχυδρομειων ειναι χαμηλοτερες απο αυτες των courier εταιρειων.Μαλλον λοιπον ''παιζουν μπαλα'' χρησιμοποιωντας το κανονικο τους ταχυδρομειο,αλλα διαφημιζοντας την αποστολη εμπορευματων με Dhl.Σημειωτεον οτι και σε αλλες πολλες συναλλαγες που εχω κανει με τους γερμανους [τελευταια το καροτσι της μικρης μου],τα μεταφορικα ''επαιζαν'' σε διαφορες τιμες παντα για το ιδιο προιον,αλλα απο διαφορετικο καταστημα.Επισης παντα παιρνω παραστατικο για την μεταφορα,αλλα ποτε αποδειξη για τα ποσα της μεταφορας.Στην παραγγελια του καροτσιου μαλιστα,τους ειπα να το στειλουν με ups για πιο γρηγορα και τους σηκωθηκε η τριχα!!
Αν προσεξει καποιος λοιπον θα δει οτι χρησιμοποιουν σχεδον ολοι τα γερμανικα ταχυδρομεια,αλλα διαφημιζουν την Dhl..... 
http://www.dp-dhl.com/en.html
Last edited by Ακιs; 11-04-2012 at 11:33.
|