Θέμα: BMW R1100GS
View Single Post
Παλιό 17-04-2012, 13:29
Anubis Ο/Η Anubis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Λαρισα
Προεπιλογή BMW R1100GS

Ηρθε η ωρα λοιπον να γινω και εγω επιτελους μελος μιας ιδιαιτερης παρεας!Μετα απο πολλα χρονια μοτοσυκλετισμου και αρκετων διαφορετικων μηχανων κατεληξα στην εταιρια που μου εβαλε το μικροβιο του ταξιδιου με μοτοσυκλετα,οταν πιτσιρικας κοιτουσα σαν χανος τους Γερμανους που ερχοτανε με τα μηχανακια φορτωμενα στον Πλαταμωνα και εμοιαζαν σαν συγχρονοι ιπποτες στα ματια μου.Δυστηχως οι εποχες ειναι λιγο δυσκολες οικονομικα οποτε η εισαγωγη μου στην εταιρια θα γινει μαλλον με ενα σχετικα οικονομικο μηχανακι που εχω βρει και ειναι στα χρηματα που μπορω να διαθεσω.Δεν θελω να παω σε κατι αλλο ειναι η μοναδικη μου πλεον επιλογη.Το μηχανακι για το οποιο μιλαω ειναι το R 1100 GS μοντελο του 1998.Το συγκεκριμενο που βρηκα εχει 85.000 και απο οτι φαινεται στις φωτο που ειδα ειναι πολυ καλοσυντηρημενο.Θελω λοιπον να ζητησω πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο και εαν καποιος γνωριζει τον πρωην κατοχο απο την συγκεκριμενη μηχανη που βρηκα να μαθαινα το ιστορικο χρησης και συντηρησης του.Καλως σας βρηκα λοιπον και ευχομαι συντομα να ταξιδεψουμε παρεα!!!!
Reply With Quote