View Single Post
  #1066  
Παλιό 19-04-2012, 00:44
-DHMHTRHS- Ο/Η -DHMHTRHS- βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΘEΣ/NIKH
Μoto: TACT 50cc , RT 1200
Μηνύματα: 1,582
Προεπιλογή Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Έφτασε η ποθητή η ώρα, που τρεις μήνες πριν, αρχίσαμε να την ονειρευόμαστε και να την σκαλίζουμε. Τα μπαγκάζια φορτώνονται, ο καιρός φτιάχνει, κι η ώρα της αναχώρησης πλησιάζει!

Στη παρέα της Ουρανούπολης, που ξέρει να περνά καλά σε οποιεσδήποτε συνθήκες (να γιατί gsforum), εύχομαι αύριο να καταφέρουν να ταξιδέψουν και να μπουν στο Όρος.

Στον Ευτύχη και τα άλλα παιδιά από Κρήτη να μην ανησυχείτε, θα φύγετε, κι ότι ώρα σας βγάλει. Βολτίτσα θα κάνετε.

Eγώ κι ο BILLY IDOL, θα φύγουμε από Λάρισα πιθανόν στις 12 (θα είμαι εκεί για μια δουλειά, και απ' αυτήν θα εξαρτηθεί η ακριβής αναχώρησή μας).

Αν φύγουν τα παιδιά από Αθήνα στις 8, ίσως βρεθούμε στη Λάρισα.

Το τηλέφωνό μου είναι 6972742330.

Καλό δρόμο σε όλους μας, κι η Παναγιά ας μας σκεπάζει όλους! Καλή αντάμωση!
Νικο δες τι ωρα θα εισαι στην θεσ/νικη μπας και βρεθουμε και ανεβουμε μαζι.Μιλησα και με τον MARK αλλα και με τον Ευτυχη και περιμενω τηλ να συνεννοηθουμε