View Single Post
Παλιό 05-09-2009, 21:40
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΧΑΝΙΑ - ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Και τώρα οι Ελληνάρες εκδράμουν…

….έφτασε η μέρα της αναχώρησης με μένα να ψάχνω την μια βαλίτσα 3 ώρες πριν μπούμε στο καράβι και μια κλειδαριά εξαφανισμένη ……
Η γυναίκα να φωνάζει για την οργανοτικοτιτα μου η μάνα μου να μουρμουρίζει γιατί δεν πάω με το αεροπλάνο ο γείτονας να παραπονιέται ότι του έκλεισα το αυτοκίνητο
στο ένα τηλέφωνο ο Gazi βαρέθηκε να περιμένει στο καράβι και από το άλλο να πάω στην υπηρεσία για μια επείγον δουλεία . (Ελληνική κωμωδία σε όλο το μεγαλείο της ) (τρελάδικο)
Με αυτά τα λίγα και ενώ ανεβήκαμε στην μηχανή βλέπει η γυναίκα 2 βίδες κάτω !?!?
Ο Ελληνάρας έκανε έλεγχο στις βίδες της μηχανής αλλά ξέχασε να βιδώσει τις βιδες του top case ……..
………..Με ένα καράβι να σηκώνει καταπέλτη μπουκάραμε…..
Διαπίστωση 1η είχα ξεχάσει να πάρω τον μεγάλο ιμάντα για να δέσω την μηχανή …
Το καράβι ταξιδέψε κανονικά (δεν φταίω εγώ )
Διαπίστωση 2η είχα ξεχάσει να πάρω το σορτσάκι και τις παντόφλες για το πλοίο…
Φτάσαμε Πειραιά………………..

εδω βλέπετε ένα τρόπο να ξύσετε το κεφάλι σας ευτυχώς που δεν τον έτρωγε τίποτε άλλο
Στην διαδρομή για Ηγουμενίτσα άνοιξα δυο φορές το κράνος την μια έφαγα μια κρεατόμυγα (αΐδια μην την προτιμήσετε)την δεύτερη μια σφίγγα μπήκε μέσα ?!? στο κράνος και φλέρταρε με το αυτί μου ..Εγώ την σκαπούλαρα αλλά ο Gazi που είχε κάψες δέχτηκε ένα φιλάκι στην τρυφερή κοιλίτσα του … Διαπίστωση 3η ξεχάσαμε να πάρουμε το φαρμακείο

είχαμε και μια συνάντηση με ένα παρεακι

και άλλα όμορφα ΕΛΛΗΝΙΚΆ
Reply With Quote