Θέμα: triumph tiger 1200
View Single Post
Παλιό 22-04-2012, 18:17
DERTILAS Ο/Η DERTILAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: Μαρουσι Αθηνα
Μoto: GS 1200 ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: triumph tiger 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο θέμα όγκου τι λεει?
Ποιότητα κατασκευής?

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Ειναι πολυ ωραιο σε γενικες γραμμες. Πολυ δυναμη , απο χαμηλα. Ανεβαζει γρηγορα στροφες και εχει καλη ποιοτητα κυλισης. Αυτο που γραψανε , οτι εχει ψηλα το κεντρο βαρους, εχουν δικιο, ομως το συνηθιζεις γρηγορα. Τριγμους και θορυβους δεν καταλαβα, βεβαια το δοκιμαστικο ηταν του 20 λεπτου, στο οποιο ανεβηκα την λεωφορο Κατεχακη και κατεβηκα την Μιχαλακοπουλου, κινηση σε πολη δηλαδη. Για το υψος μου (1,80) κουμπωσα αμεσως στην θεση οδηγησης , η οποια μπορω να την χαρακτηρισω και σαν 'επιθετικη'... Ο ογκος του, ειδικα αν εχεις οδηγησει adventure gs, δεν ειναι σημαντικος, ομως το ζυγισμα του δεν ειναι το ιδιο καλο.Προσωπικα πιστευω οτι το μηχανακι αυτο δεν ειναι συγκρισιμο με on- off αλλα ταιριαζει περισσοτερο στον χαρακτηρα του yamaha fazer και των παραπλησιων του και πολλοι μπορει να διαφωνησουν μαζι μου. Με χαλασε ιδιαιτερα το μικρο τεποζιτο, αν και προσπαθουν οι πωλητες να σε πεισουν για αυτονομια πανω απο 300 χιλιομετρα ανα γεμισμα. Να δουμε τις παιδικες του ασθενειες και σε κανα 2 χρονια το βλεπουμε. Ειχα πουλησει το δικο μου adventure gs του 2006 και το σκεφτομουν πολυ σοβαρα, ομως κατεληξα σε ενα ιδιο του 2009.Αξιζει παντως να το οδηγησει κανεις, ειναι πολυ δυνατο και διαφορετικης φιλοσοφιας!
Reply With Quote