View Single Post
Παλιό 23-04-2012, 22:29
hairentin Ο/Η hairentin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Σέρρες
Μoto: R1200GS 08
Προεπιλογή Απάντηση: Θελω βοηθεια αν γνωριζει καποιος για αυτη την μηχανη!!

Χωρίς να ξέρω τίποτα για την μηχανή , αλλά αναλύωντας (μέχρι αηδίας) τις περισσότερες αγγελίες μιας και είμαι κι εγώ στο ψάξιμο , βλέπωντας την αγγελία , με χαλάνε τα εξής :
1) ενώ είναι απο έμπορο , η δεξιά πλευρά φαίνεται πεντακάθαρα , ενώ η αριστερή μόνο θολή , πιστεύω οτι ένας έμπορος θα μπορούσα να βγάλει καλύτερες φώτο ΑΝ ήθελε ...
2) Στην τελευταία φώτο , έχω την εντύπωση οτι το ένα το αριστερό καπάκι έχει ένα κενό στην συναρμογή , αυτό βέβαια μπορεί να είανι λόγο γωνίας στην φωτογραφία ...
3) Η βαλίτσα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη , μπορεί να μην την πρόσεχε , μπορεί όμως και να έπεσε αρκετές φορές , και απλά να ξύλωσε πρίν την πώληση τα κάγκελα ...
4) και αυτό με χαλάει περισσότερο , αλλά θα το κοιτούσα πρώτα και σε καμία άλλη ίδιας χρονολογίας , είναι στην δεύτερη φώτο , αν προσέξεις κάτω απο την μούρη , κάτι σωληνάκια καλώδια ... μου φαίνονται λίγο χύμα σε αυτή τη μηχανή , ενώ σε άλλες φώτο τα είδα περιποιημένα πιασμένα με δύο κλιψάκια ... μπορεί να μην συμαίνει τίποτα μπορεί όμως να είναι και κάτι κακό , θα ρωτούσα κάποιον γνώστη για πιθανούς λόγους να έχουν πειραχτεί (αν έχουν πειραχτεί ) αυτά .
5) ψιλοαδιάφορο βέβαια ο χρόνος της αγγελίας , πιθανόν να την έχουν δεί αρκετοί και σε όλους κάτι να χάλασε , πιθανόν βέβαια να έτυχε (ή να έχει πωληθεί η μηχανή και απλά να μην σβήστηκε η αγγελία)

Τέλος η αγγελία έχει και ένα πολύ μα πολύ θετικό ... φαίνεται η πινακίδα , οπότε με λίγο ψάξιμο με κανέναν φίλο ασφαλιστή μπορεις να δείς αν έχει μπλακεί σε κανένα τροχαίο που να μπλέχτηκε ασφαλιστική ...

Αυτα ήταν τα μόνα που μπορώ να προσθέσω , αλλά πρίν αποφασίσω να πάω σε μοντέλο του 07 και πάνω , την είχα χαζέψει αρκετά την αγγελία ... (αν σταμπάρεις καμία στο ψάξιμο σου , γύρω στα 7 και δεν την θέλεις σφύρα ... ) καλό ψάξιμο
Reply With Quote