View Single Post
Παλιό 29-04-2012, 09:54
tsoapo Ο/Η tsoapo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: F 800 GS
Προεπιλογή Γ@Μ@ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό είμαι και εγώ ένα απο τα πολλά θύματα την γ.....νης κρίσης!!! Για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στους καιρούς που ζούμε και θα ζήσουμε, έκανα μια κίνηση στην οποία νιώθω (στην κυριολεξία όμως) σαν να έχω πουλήσει την ψυχή μου στον διάολο!!! Έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες απο την στιγμή που πούλησα το μέσο τον ονείρον μου, το πάθος της ψυχής μου, την πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου F 800 GS. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς μοτοσυκλέτα γιατί δεν πρόκειται να πάρω κάτι για πάρα πάρα πολύ καιρό καθώς δεν περισέβει ΤΙΠΟΤΑ! Τα προηγούμενα 8 χρόνια έγραψα 161000χλμ με ένα V-STROM 1000 και άλλα 31000 με το BMWάκι με ότι καιρό έκανε στην καϊμένη την Ελλαδίτσα μας (χιόνια,βροχές,κρύο)! Και ρωτάω στον εάυτό μου εδώ και τόσες ώρες, πως θα την παλέψω χωρίς μηχανή; Και μετά σκέφτομαι και το άλλο... Ποιος φταίει που έφτασα σε αυτό το σημείο... Εγώ ο κακομαθημένος Έλληνας, όπως μας λένε οι φίλοι μας οι Γερμανοί και γενικά οι ευρωΠΕΟΙ!!! Οτι όπως ισχυρίζονται κάνουμε ζωή που δεν αντιστηχεί στην πραγματική μας οικονομία; Και ποιά είναι η ζωή που πρέπει να κάνω; Να είμαι σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι, χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον για εμένα και αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου; Χωρίς να είμαι μίζερος (αν και αύτα που έγραψα έχουν πολύ μιζέρια) εγώ απο εχθές, ζω πολύ έντονα στην ψυχή μου, αυτή την γ.....νη κρίση!!!
Reply With Quote