Κι εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαιρετήσουμε κάποιον σε φανάρι!
Νταξ... καμιά φορά τυχαίνει να μιλήσουμε με κάποιον, αλλά δεν είναι κι απαραίτητο. Εγώ τις περισσότερες φορές βαριέμαι που ζω, πόσο μάλλον να ανοίξω λακριντί με το κάθε έναν που θα συναντώ στο φανάρι. Και δεν πά να έχει ότι μηχανάκι θέλει! Τι πάει να πει "ομόσταυλος"? Τι πάει να πει, "Γιαπωνέζος"? Αν τύχει και με παπί θα μιλήσω (με τον αναβάτη του εννοώ

)
Α κι ένα ωραίο που θυμήθηκα. Πριν μερικές μέρες, πήγαινε μπροστά μου ένας με TDM και μας έκοψε ένας με ΙΧ που ήθελε να στρίψει. Ο TDMάκιας κάνει ελιγμό (πολύ ανοιχτό) για να περάσει από τα δεξιά το ΙΧ που ήθελε να στρίψει αριστερά, ενώ εγώ δεν κάνω τον ίδιο μεγάλο ελιγμό. (δεν χρειαζόταν εξάλλου... τι διάολο... επικαθήμενο έχω?

) Το αποτέλεσμα ήταν να έρθω πολύ κοντά του από πίσω, αλλά δίχως σκοπό να τον περάσω αφού είδα τι είχε κάνει. Εκείνη λοιπόν την στιγμή αφήνω το τιμόνι για να κατεβάσω τη ζελατίνα που την είχα ανοιχτή, κι αυτός μάλλον έτυχε να κοιτάζει στο καθρέφτη εκείνη την ώρα. Ξαφνικά αρχίζει να μου κάνει διάφορες χειρονομίες με το αριστερό του χέρι σαν τσατισμένος.
Εγώ σκέφτηκα ότι προσπαθεί να μου μιλήσει για το ΙΧ αλλά δεν έδωσα σημασία. Στο φανάρι που μας πιάνει, σταματώ δίπλα του και τον ρώτησα γιατί μου έκανε χειρονομίες, κι αυτός άρχισε να μου εξηγεί πως με τις χειρονομίες προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι δεν με έκλεισε κι ότι έφταιγε ο ΙΧής.
Γιατί... σου είπα εγώ τίποτα? του λέω και μένει μλκας για λίγο
Μου λέει... νόμισα πως μου έκανες νόημα ότι σε έκλεισα!
Όχι ρε συ του λέω, χαλάρωσε... αν ήθελα να περάσω θα πέρναγα... δεν με είχες κλείσει, απλά δεν ήθελα να σε περάσω γιατί έκανες τον ελιγμό και σκέφτηκα μήπως τρομάξεις αν με δεις δίπλα σου και είχες τίποτα χειρότερα
Α ΟΚ μου λέει... συγνώμη τότε... δεν κατάλαβα!