View Single Post
Παλιό 01-05-2012, 12:56
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08
Προεπιλογή Εχετε Krauser? Συμπασχω μαζι σας....

Το Δεκεμβριο που μας περασε, εσπασε για πολλοστη φορα ( δευτερη για τo συγκεκριμενo topcase και πεμπτη σε συνολο δυο topcases, αν δεν εχω χασει το μετρημα) η κλειδαρια της Krauser K5.
Ο αντιπροσωπος, motofashion.gr - Αν.Βελλης, δεν ειχε στοκ και μου ειπε να κανω υπομονη μεχρι το τελος Ιανουαριου που περιμενει παραλαβη. Λογικο, λεω αλλα επειδή βιαζομαι επικοινωνω με το εργοστασιο. Η Kauser, ομολογω, οτι προθυμοποιηθηκε να μου στειλει αμεσα την κλειδαρια στην τιμη των 30 ευρω για το ανταλλακτικο + 40 ευρω για μεταφορικα!!!!!!! H απαντηση μου ηταν οτι θα βαλω κατι λιγο παραπανω και να αγορασω καινουργια Givi.
Και μη τολμησει να μου πει κανεις για ποιοτητα κατασκευης.*.......
Μη μπορώντας λοιπον να κανω αλλοιως, περιμενω........Και περιμενω.....Και περιμενω....Και μια λαμπρη μερα στα τελη Μαρτιου (ναι, Μαρτιου καλα διαβασατε) παραλαμβανω τη νεα κλειδαρια για 40 ευρω.......
................και τη Μεγ.Εβδομαδα ξανασπασε! Τηλεφωνω αμεσως στον αντ/πο (επαναλαμβανω motofashion.gr - Αν.Βελλης) ο οποιος με βεβαιωνει οτι εχει το ανταλ/κο σε στοκ.
Χθες το πρωι λοιπον πηγα στο μαγαζι του κ Αν.Βελλη και αφου μου εφεραν τη νεα κλειδαρια με ενημερωσαν οτι κοστιζει 45 ευρω!
Ναι, μεσα σε ενα μηνα το ανταλ/κο σε στοκ, εκει που καθοτανε, ακριβυνε 10%!!

Νομιζω οτι αυτη ηταν η τελευταια φορα που αγορασα προιον της Krauser/Hepco-Becker και σιγουρα ηταν η τελευταια φορα που με ειδαν στο κατάστημα του κ Αν.Βελλη.

Παναθεμα με, λιγουρευα να αγορασω και 2 κρανη απο κει..........Ποτε Ξανα!!

Χαρης Γριτσοπουλος

ΥΓ. Το ονομα μου το βαζω για το αυτονοητο. Δεν ειναι δυνατο να εκφραζεις την δυσαρέσκεια σου για καποιον ανωνυμα.

*Καποια αλλη στιγμη, για να μη βγει ‘σεντονι’ αυτο το ποστ, θα σας πω ολοκληρη την εμπειρια μου με τις Κ5!
Reply With Quote