Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Κάποτε που έγραφα για αυτά τα θέματα και για τους πολιτικούς – και ακόμη τα πιστεύω – έλεγα 'πρώτα φυλακή και μετά κατάσχεση' και κάποιοι από το παρεάκι, έλεγαν ότι ο Άκης (όχι ο δικός μας) τα έκανε όλα τέλεια και με είχαν χαρακτηρίσει κάτι σε δεξιό - κομ#####στή - φασίστα κλπ αιθεροβάμονα.
Επίσης όταν έλεγα για τα άλλα ρεμάλια, τις τράπεζες και τους μαγαλοτραπεζικούς, ότι πάνε στον πάτο, κάποιοι από το παρεάκι και πάλι είπαν ότι δεν ξέρω τι λέω και θίχτηκαν για το επάγγελμα και άλλα ευτράπελα.
Όμως εδώ είμαστε, σε αντίθεση με μέλη από το παρεάκι, και όλα αυτά γίνονται σιγά – σιγά, έστω και από φόβο για την κοινωνική έκρηξη, που έρχεται έτσι κι αλλιώς, και οι πολιτικοί μπαίνουν μέσα και οι τράπεζες είναι στον πάτο με το PSI και ο απόπατος έρχεται με το PSI+ και την τελική αξιολόγηση της Blackrock και το παρεάκι ψιλοδιαλύεται, σε αντίθεση με το forum μας, με δική του θέληση ή όχι.
Και εγώ συνεχίζω να κάθομαι πίσω στην πολυθρόνα μου και να απολαμβάνω. Βέβαια με λίγες στερήσεις (κρασί αντί martini), που μου τις δημιούργησαν αυτά τα ρεμάλια οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες, αλλά απολαμβάνω.
Εντός δε λίγων ημερών, από ότι με πληροφόρησαν, έρχεται και το prosciutto. 
|
Δεν σε... καταλαβαινω

!!!
Ποιους/ποιον εννοεις ;
Γιατι κατι φερνω στο μυαλο μου, μα καιρο τωρα εχει... σωπασει

!
Ας κλεισουν μεσα ΟΛΑ τα καθικια, ας τους κατασχεσουν τις κλεμενες περιουσιες Χρηστο, και ας το απολαυσω με γκαζοζα, δεν βαριεσαι... δεν θα με χαλασει καθολου

!