View Single Post
  #4  
Παλιό 03-05-2012, 12:54
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Μηνύματα: 4,915
Προεπιλογή Απάντηση: Εχετε Krauser? Συμπασχω μαζι σας....

Όντας και εγώ στην 2η Krauser δεν συμπάσχω.

Την πρώτη την είχα 5 χρόνια. Πράγματι έβαλα δυο μαλακά αυτοκόλλητα ποδαράκια για να "σφύξει" λίγο με τη βάση της (το Dakar ανέβαινε και σκάλες καμιά φορά). Άλλο θέμα δεν είχα. Πουλήθηκε μαζί με τη μηχανή.

Η δεύτερη που έχω τώρα δεν χρειάστηκε τα ποδαράκια. Χρειάστηκε όμως WD40 γιατί η κλειδαριά της αν δεν λυπανθεί, με τις λάσπες κολλάει (και επιμονή να βάλεις και βγάλεις την βαλίτσα θα την σπάσει). Δεν φαίνεται να έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Με το WD-40 έχει γίνει "βιλούδο". Έχουν φύγει όλα τα καπάκια από τις εσωτερικές βίδες αλλά δεν έχει αιχμηρές κεφαλές έτσι κι αλλιώς. Κοντεύει και αυτή την 5ετία και δεν βλέπω να κουράζεται (όπως και η μηχανή).

ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ υποθέτω από εσένα όμως. Εγώ ΔΕΝ την έχω μόνιμα επάνω. Βασικά στη μηχανή (και πάντα στις μηχανές μου) δεν έχω επάνω μόνιμα ούτε μπαγκαζιέρα, ούτε tankbag, ούτε τριβάλιτσα που έχουν κάποιοι που μάλλον κάνουν σαφάρι στην πόλη (οι τελευταίοι). Τη βάζω όταν την χρειάζομαι. Καθημερινά ένα σακίδιο πλάτης με καλύπτει άνετα (και ναι έχω κράνος ακόμα και για το γύρο του τετραγώνου, απλά το θεωρώ και αυτό "τσαντάκι" όταν δεν είμαι πάνω στη μηχανή ή απλά το δένω επάνω της όταν είμαι σε ασφαλή χώρο). Οπότε ίσως δεν συγκρίνομαι με αυτούς που την έχουν πάνω βρέξει χιονίσει 365 μέρες το χρόνο. Πάντως είναι μια ένδειξη διαφορετική από την δική σου εμπειρία και πρέπει να το αναφέρω.
Reply With Quote