Αγαπητε NLS, θα ακολουθουσα το σκεπτικο σου αν το συγκεκριμενο topcase δεν ηταν 30% (μαζι με τη βαση στηριξης, ναι αυτη που δεν παταει καλα) ακριβοτερο απο τον ανταγωνισμο.
Δηλ εσυ (κι εγω μαζι βεβαια) αγορασες ενα ακριβο προιον το οποιο ομως ειχε..... προβληματακια. Προβληματακια μεν αλλα ανεπιτρεπτα εφ οσον δεν ειναι μια απλη αστοχια υλικου που μπορει να συμβει σε ολους, αλλα συστηματικα επαναλαμβανομενες αστοχιες.
Αν, ας πουμε, η φθηνοτερη Givi ειχε τα ιδια προβληματα, δεν θα ελεγα κουβεντα.
Αλλα εδω μου το ΄πλασαραν' (και βεβαιως εγω το έφαγα΄ και μαλιστα δις αρα αδικαιολογητος) ως το προιον με την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης.

Ε, λοιπον αυτο λεω, οτι δεν ειναι κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Για να γινει, οπως πολυ ευστοχα λες ΄βιλουδο΄η κλειδαρια, εβαλες το χερακι σου. Επ ευκαιρια αυτο το παρατηρησα στη τελευταια κλειδαρια που αγορασα προχτες οτι δηλ ΄κολλαει΄ λιγο. Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου. Μερσι!!
Εν πασει περιπτωσει επειδη η ποιοτητα ειναι ενα υποκειμενικο ζητημα ( ποιοτητα για μενα μπορει να ειναι η αναγκαιοτητα καποιου αλλου) ολα αυτα ισως να τα ειχα προσπερασει σιωππηρα αν δεν ειχα το τελεταιο περιστατικο με τον κ. Βελλη που με εκανε να ΄φορτωσω'.
Παντως για να ξερεις την χρησιμοποιω 365 μερες και σχεδον δεν βγαινει ποτε πανω απο τη μηχανη.