05-05-2012, 10:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
|
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak
αν δεν χαλανε γιατι να εχουν???? δηλαδι αν εχεις ενα μηχανακι που δεν χαλαει... τη να το κανεις?
|
Εμένα φιλαράκι δεν έχει χαλάσει κι εχω αλλάξει 2 gs... Την μοναδική φορά που χρησιμοποίησα το good will είναι όταν στο προηγούμενο gs μου άλλαξα άξονα επειδή κάποιος μακακας στην αντιπροσωπία κουμπωσε στραβά το πίσω λαστιχενιο προστατευτικό στο διαφορικο και είχε βάλει νερό, μου άλλαξαν αξονα απευθείας ενώ η μηχανή ήταν 4ετίας!! Αν ήταν άλλος θα σου έλεγε βρες αυτόν που στο έκανε...κι επίσης την mobile care την εχω χρησιμοποιησει 2 φορές όπου και μου έχουν αλλάξει μπαταρία τσάμπα στα 2 χρόνια σε κάτι όπου εγώ ευθυνομουν αφού την είχα σε ακινησία!!! Ποια άλλη εταιρία δινει 2 χρόνια εγγύηση σε μπαταρία;; ΚΑΜΊΑ!! Σε χόντα σουζούκι που είχα αλλά και ΚΤΜ που έχει φίλος είναι 6 μήνες 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από leandros
η ίδια η Triumph λέει ότι έχει αντιγράψει πιστά το GS1200.
Οπως το κανε και με το 800.
Τελικά παίζει πολύ κόμπλεξ με το GS τόσο από εταιρίες, όσο κι από αναβάτες.
|
Έτσι ακριβώς...η ίδια η triumph το λέει...
Τεχνολογικα πάντως δεν έκανε κάτι...ίσα ίσα που ακόμα και τώρα έχει λιγότερα πράγματα από το gs...Η χόντα τουλάχιστον έβγαλε και ένα κιβώτιο διαμάντι άσχετα ότι το crosstourer το έκανε πατάτα σχεδιαστικα...η triumph έδωσε κάτι καινούργιο;; όχι...
Το θέμα είναι ότι αντέγραψε ένα μηχανάκι σχεδίασης του 04 τροποποιημένο μέχρι το 2012 οπότε να δούμε του χρόνου με το νέο gs τι θα γίνει
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
|