Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Από την στιγμή που κανένας κατ' ελάχιστο δεν εκφράζει τα δικά μου πιστεύω, και από την στιγμή που όλοι τους είναι καιροσκόποι (αρκεί να ακούς τις δηλώσεις τους τις τελευταίες μέρες) είναι πέρα από τα όρια του γελοίου, εγώ δεν ψηφίζω κανένα και λέτε ότι θέλετε, με το ζόρι να επιδοκιμάσω τον λίγότερο άθλιο δεν γίνεται.
Δεν τους ψηφίζω όχι για να τους κράζω (είναι φοβερός ο Γιώργος στο τρόπο που σκέφτεται ) αλλά γιατί είναι άχρηστοι και το έχουν αποδείξει επανελλημένα. Ότι πιό σάπιο είχε αυτό ο τόπος, όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην πολιτική.
Και η Χρυσή Αυγή δικό τους δημιούργημα είναι, ο πυρήνας πάντα υπήρχε, αλλά όταν αφήνεις ολόκληρες γειτονιές στην τύχη τους, είναι φυσικό να συμβεί.
Το μίσος είναι και αυτό ανθρώπινο συναίσθημα και μάλιστα πολύ δυνατό..
Καλή Τύχη σε όλους από Δευτέρα....
|
Καλά βρε Σταύρο, τα διάβασες αυτά που γράφεις?!!?!?!?
Είναι δυνατόν να είναι άχρηστοι αυτοί και οι περισσότεροι από μας χρήσιμοι;;; Και αν είναι έτσι, πόσα χρόνια σου πήρε να το δεις;;; Μέχρι τώρα τι ψήφιζες;;;
"Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει"
Δηλαδή, αφού είναι άχρηστοι, πως κατάφεραν να πείσουν τόσα εκατομμύρια κόσμο, να τους εμπιστευτούν τις τύχες τους;;;
Πριν αρχίσεις τα τάχα μου, δήθεν κλπ σκέψου πως μέχρι τώρα απευθύνονταν και είχαν την αποδοχή του συνόλου σχεδόν του κράτους. Γιατί λες;; Δεν ήξεραν οι κυβερνώμενοι τι σόι είναι οι κυβερνώντες;;;; Ξαφνικά είδαν το φως?!?!!?!?
Λοιπόν είτε το γουστάρετε είτε όχι, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
Και αφήστε κατά μέρος τις μπούρδες "αυτός βρωμάει, ο άλλος ξυνίζει, θα ψηφίσω τον μουρόχαυλο που ανακάλυψα στην τύφλα μου"...
Και δεν μου λέτε ρε λεβέντες, γιατί κάποιος θα έπρεπε να θυσιαστεί, προκειμένου εσείς να μπορείτε να κονομάτε με κάθε τρόπο;;;
Η λύση δεν είναι να βρεθεί κάποιος "έντιμος πατριώτης" και κουραφέξαλα. Ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιοι, παρά μόνο στα παραμύθια που σας σερβίριζαν στα κάθε είδους κατηχητικά...
Η λύση είναι, να μην αφήνετε περιθώρια σε κανέναν, να μπορεί να σας εκμεταλλευτεί περισσότερο από όσο θέλετε ή καλύτερα, έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε να καταλάβετε το νόημα της φράσης, γιατί έχουμε και δουλειές και δεν αδειάζουμε για χοροδιδασκαλίες!!!!
Αν βέβαια ΕΤΣΙ ήταν και είναι τα πράγματα, ψάξτε να βρείτε γιατί έχετε αυτές τις ανάγκες και πως θα μπορούσατε να τις καλύψετε με πιο πρόσφορο τρόπο.
"Γνώθι σ' αυτόν"!!!!!! Επιτέλους, αφού κάθε τόσο επικαλείστε το κλέος των προγόνων σας, τουλάχιστον ακολουθείστε και καμμιά συμβουλή τους!!!!