05-05-2012, 19:12
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._
Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
|
|
Απάντηση: Τι θα ψηφίσουμε...
Δεν νομίζω πως τα διαβάζεις... και δεν εννοώ την ανάγνωση.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Έχω να ψηφίσω από το 1996, ο κάθε ένας κρίνει και αποφασίζει με βάση τα προσωπικά του βιώματα.
Από τα 18 μου το ελληνικό κράτος με ###### χωρίς σάλιο, τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε.
Κανένα κράτος δεν σε ###### από μόνο του... εσύ μπορεί να μην είχες τα προσόντα που νόμιζες ή δεν προσπάθησες με τον σωστό τρόπο. Όταν λες πως τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε (sic) !?!?!?!?
Η ατομική ευθύνη είναι ένα θέμα αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό, ποτέ μου δεν έχω πετάξει σκουπίδι κάτω, έχω πλακωθεί με αγνώστους γιατί τους έκανα την παρατηρήση να μην τα πετάνε, η χώρα μου τελικα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος...
Αν ή πλειοψηφία δεν ήθελε σκουπίδια κάτω... δεν θα υπήρχαν. Αυτό που φαντάζεσαι εσύ, δεν σημαίνει πως είναι κοινή επιθυμία.
Ζητώ λοιπόν από τους υπευθύνους να προσπαθήσουν να τηρήσουν τους νόμους και όχι να βοηθούν τους άλλους να παρανομούν όλοι μαζί...
Ζήτω που χεστήκαμε... Είπαμε πως μόνο όσα μπορείς να κατακτήσεις έχουν αξία... αλλιώς ψήφισε τον Μάνο!!!!! Πάψε να κρύβεσαι πίσω από προσωπικές ουτοπίες. Η ζωή και η φύση έχουν κανόνες αληθινούς και αδυσώπητους.
Μετά από 27 χρόνια ενήλικης ζωής με ένα παιδί που χρίζει συνεχούς ιατρικής φροντίδας στο ######### που λέγεται Ελλάδα, έχω αποφασίσει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο-στημένο και προτιμώ να χαλάω φαιά ουσία για να κάνω καλύτερη την καθημερινότητά μου από μόνος μου..
Φίλε, όταν νόμισα το ίδιο (το 1985) πήγα στην Αυστραλία. Αν νομίζεις πως εδώ είναι έτσι και αλλού καλύτερα, πήγαινε εκεί... όμως όπως έλεγε και ο Καβάφης... "Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους…. Δεν έχει πλοίο για σε δεν έχει οδό. Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ, σ' όλη τη γη τη ρήμαξες. ..."
Πάντα διαβάζω αυτά που γράφω ......
Καλό βόλι....
|
Δεν θα ψηφίσω, λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Αν και θα μπορούσα λοιπόν μετά να κάνω τον πονηρό... εκτίθεμαι και δηλώνω πως αν ήμουν στην Ελλάδα, θα ψήφιζα το ΚΚΕ. Έχω ξαναπεί γιατί και πως... μην τα ξαναλέμε και δεν έχει σχέση με τις θεωρίες του κoμμoυvισμού ή του χριστιανισμού κλπ Αλίμονο, αν έζησα μέχρι τώρα μισόν αιώνα και δεν έχω σαφή και τεκμηριωμένη κατεύθυνση... πότε θα την βρω, στα 300!??!?!?!!?
ΥΓ. και μια παραπομπή για κάποιον άλλο... http://lexilogia.gr/forum/showthread...BB%CE%BF%CF%82
Last edited by yannis; 05-05-2012 at 19:29.
|