09-05-2012, 15:13
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
|
|
Απάντηση: Throttle control και βίδα στήριξης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis
το εχω βαλει και συνεχιζω να το εχω πανω εδω και 6 χρονια τουλαχιστον , το αντιστοιχο της Wunderlich( τοτε δεν ειχες αλλες επιλογες) ....στις αρχες το εβαζα σε λειτουργια σε καμια μακρινη αποσταση στον αυτοκινητόδρομο ...αλλα μετα το ξεχνας!..και βαριεσε να μπεις στη διαδικασια!.... δεν ειναι δυσκολο στην χρηση του και δεν το βρισκω επικίνδυνο ...καθοτι δεν σκαλωνει σε καποιο σκαλοπατι .... απλα βιδωνοντας το, σπρώχνει την ακρη του πανω στη λαβη του γκαζιου και κατα καποιο τροπο κρατιεται εκει ... με λιγο παραπανω δυναμη στο χερι σου παλι κλείνεις το γκαζι χωρις προβλημα!
...η βιδα δεν χρειαστικε καμια μετατροπη ...κατεθειαν περαστηκε χωρις προβλημα σε μοντελο του 2004.
μετα απο τοσα χρονια ...συνηθως ξεχναω οτι το εχω πανω...και το βαζω σε σε λειτουργια μονο οταν θελω να κανω πλακα καποιον στην Autobann ...προσπερνώντας καποιο αυτοκινητο χαλαρα με 120 και σταυρωμενα τα χερια! 
|
τρομοκρατη......
για το θεμα της βιδας μάλλον εχει σχεση με το πασο, πιθανον να ειναι σε ιντσες η βιδα που χρειαζεσαι αν κ τα νουμερα που αναφερεις ειναι ξεκαθαρα σε μετρικο συστημα...
σε ενα μεγαλο κ ενημερωμενο καταστημα βιομηχανικων ειδων θα βρεις βιδα κ 9 ποντους κ 10 ποντους...
αν δεν βρισκεις να σου στειλω....
|