View Single Post
Παλιό 09-09-2009, 23:50
Stefi Orf Ο/Η Stefi Orf βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Κοζανη
Μoto: gsx r 600 k9
Talking Η πρωτη μου "ΤΟΥΜΠΑ"

Σημερα απογεμα,γυρνωντας απο την καθημερινη μου βολτα(τρεξιμο) στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης,στο χοτελ Εγνατια(για οσους ξερουν απο Αλεξανδρουπολη) βιωσα και γω την εμπειρια του ¨"πεφτειν" !....σε διασταυρωση λοιπον,παταω μπροστινο φρενο,αλλα ελα που φορουσα παπουτσια που γλιστρανε....,βαζοντας κατω λοιπον το ενα ποδι(αν εβαζα και το αλλο δεν παταω ) γλυστραει το παπουτσι,και πεφτω,εφοσον δεν μπορουσα να κρατησω το βαρος της μηχανης μου ! Ας επεφτα σε αλλο μερος οχι εκει.. Στο παρκο,ειχε πολθ κοσμο,διοτι κανανε προβες κατι ροκ συγκροτηματα και αλλοι αθλουνταν. Καμαρωνα και γω καθως ανεβαινα στην μηχανη μου(αφου ειμαστε σχετικα λιγες γυναικες με μοτοσυκλετες,τραβαμε τα βλεμματα) . Αλλα Ελα που σε λιγα μετρα εφαγα τουμπα..και με κοιτουσαν και γελουσαν .Ωσπου να ερθει καποιο ευγενικο παλικαρι να με βοηθησει ειχα σηκωσει μονη μου την μηχανη και ειχα γινει Λουις!!Ουτε ελεξα την μηχανη τπτ.Επομενη σταση,πριν το σπιτι μου ηταν στον ιππικο ομιλο,να ταισω το καμαρι μου(αλογο) το απογεματινο του...τοτε και ειδα,οτι ειχε σπασει το αριστερο φλας και ειχε σηκωθει λιγο η χουφτα. Εγω τπτ σωα(σοα λολ..)και αβλαβεις.
Βασικα το θεαμα ηταν γελοιο,να πεσεις απ το τιποτα,και η ιδια μου γελουσα ..μεσα στο κρανος...
Reply With Quote