View Single Post
Παλιό 12-05-2012, 10:10
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200
Προεπιλογή Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
και πολυ καλα κανεις και πρεπει να κανουμε ολοι μας............
Αλλα να εχουμε και καποιο ειδος κρισης διαβαζοντας τα οταν παμε να ψηφισουμε..........
Δεν μπορω να πισεψω οτι το 7% των ελληνων ειναι ναζιστες, φασιστες, εχθροι της θρησκειας μας κ.λ.π. Θεωρω οτι μαλλον δεν διαβασαν-δεν ειδαν-δεν ακουσαν και τους ψηφισαν απο θυμο.

Κι ετσι Θοδωρα επανερχομαστε σε αυτο που εχουμε πει πολλες φορες, ο θυμος δεν ειναι καλος συμβουλος...........
καλα ρε πεδια πιο ειναι το κακο με τη Χ.Α. πηρε 7% το εθνηκιστηκο κομα το οτι το αντηστηχο Γαλικο του Μαρυ Λεπεν περνη 12% κε κανενας δεν λεη τοιποτα δεν αναροτιουμαστε γιατη ?

ο τσηπρας πηρε καπου στο 15% ακρηβος με την ιδια πολητικη + το οτι ειναι κε με τους λαθρομεταναστες γιατι ? αναροτηθηκαμε γιατι ειναι με τους λαθρομεταναστες ?
διοτι οι λαθρομεταναστες αν πολητογραφηθου Ελληνες στην επομενη εκλογηκη αναμετρηση θα ψηθησου Τσηπρα (πελατιακη σχεση )
πολοι μου ηπαν οτι εμαι φασηστα στη Κυπρο κε εγω απαντο ακρηβος απλος δεν ειμαι κουμουνοηστης αν καπιος δεν ειναι κουμουνηστης ειναι φασηστας.

αυτα ηνα τα επηχηρηματα τον κουμουνηστο

πρωσοπηκα κηνουμε στο χωρο του κεντρου κε ποτε δεν ψηφησα τα ακρα διοτι τα ακρα δεν ειναι καλα για μενα
Reply With Quote