12-05-2012, 11:09
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
και πολυ καλα κανεις και πρεπει να κανουμε ολοι μας............
Αλλα να εχουμε και καποιο ειδος κρισης διαβαζοντας τα οταν παμε να ψηφισουμε..........
Δεν μπορω να πισεψω οτι το 7% των ελληνων ειναι ναζιστες, φασιστες, εχθροι της θρησκειας μας κ.λ.π. Θεωρω οτι μαλλον δεν διαβασαν-δεν ειδαν-δεν ακουσαν και τους ψηφισαν απο θυμο.
Κι ετσι Θοδωρα επανερχομαστε σε αυτο που εχουμε πει πολλες φορες, ο θυμος δεν ειναι καλος συμβουλος...........
|
Γιώργο συμφωνώ. Όμως κάποιος είπε:"αν δε σοβαρευτεί το κράτος, να δείτε τι ποσοστό θα πάρει η ΧΑ στις επόμενες εκλογές"....
Κι έχει δίκιο. Πόσοι θα πάνε να ψάξουν τα "βιογραφικά" του καθενός πριν ψηφίσουν;
Επιπλέον, και εδώ είναι που με βρίσκει σύμφωνο η ΧΑ, ποιος Έλληνας ( ; ) πολιτικός σκέφτηκε το θέλημα του λαού για τα Εθνικά θέματα; Ακόμα και για τους λαθρομετανάστες (όχι τόσο ολοκληρωτικά του στυλ "όλοι είναι παράνομοι, ακόμα και οι νυκοκυραίοι") συμφωνώ με όσα είπαν και λένε. Δυστυχώς δεν έκανα (και άλλοι 500000 Έλληνες ) τον κόπο να ψάξω βαθύτερα στις διακηρύξεις τους. Δεν τους ψήφισα, γιατί δεν ήμουν στην Ελλάδα και αν ήμουν θα ψήφιζα έναν συμμαθητή μου που ήταν υποψήφιος με το Σύνδεσμο Εθνική Ενότητας. Αν δεν συνέτρεχαν αυτά, θα τους ψήφιζα όμως.
Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό; Εγώ ο βιοπαλαιστής - μέσος Έλληνας, που δεν έχω χρόνο να "δέσω τα βρακιά μου" που λένε, ή οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το σημείο, που ξεπουλάνε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, νησιά κλπ;;;;
Εγώ φταίω, ή αυτοί που με την ανύπαρκτη πολιτική τους στο μεταναστευτικό, κατάντησαν την Αθήνα και όλα τα αστικά κέντρα στο σημερινό χάλι;
Ξέρεις ποιοι είναι πίσω από την απίστευτη υποβάθμιση της Ομόνοιας πέριξ του πάλαι ποτέ Μινιόν;
Αρκεί να σου πω τους σημερινούς ιδιοκτήτες του κτιρίου. Κοινοπραξία Βωβού - Μπακογιάννη......
Τι να λέμε τώρα......
Στην τελική , αν μόνο τη ΧΑ φοβούνται οι κρατούντες (και την φοβούνται , φαίνεται) αυτή θα βάλει ο λαός στη Βουλή! Όχι μόνο από θυμό! Αλλά από απελπισία!
Last edited by forester; 12-05-2012 at 11:41.
|