View Single Post
Παλιό 12-05-2012, 12:07
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο συμφωνώ. Όμως κάποιος είπε:"αν δε σοβαρευτεί το κράτος, να δείτε τι ποσοστό θα πάρει η ΧΑ στις επόμενες εκλογές"....
Κι έχει δίκιο. Πόσοι θα πάνε να ψάξουν τα "βιογραφικά" του καθενός πριν ψηφίσουν;
Επιπλέον, και εδώ είναι που με βρίσκει σύμφωνο η ΧΑ, ποιος Έλληνας ( ; ) πολιτικός σκέφτηκε το θέλημα του λαού για τα Εθνικά θέματα; Ακόμα και για τους λαθρομετανάστες (όχι τόσο ολοκληρωτικά του στυλ "όλοι είναι παράνομοι, ακόμα και οι νυκοκυραίοι") συμφωνώ με όσα είπαν και λένε. Δυστυχώς δεν έκανα (και άλλοι 500000 Έλληνες ) τον κόπο να ψάξω βαθύτερα στις διακηρύξεις τους. Δεν τους ψήφισα, γιατί δεν ήμουν στην Ελλάδα και αν ήμουν θα ψήφιζα έναν συμμαθητή μου που ήταν υποψήφιος με το Σύνδεσμο Εθνική Ενότητας. Αν δεν συνέτρεχαν αυτά, θα τους ψήφιζα όμως.
Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό; Εγώ ο βιοπαλαιστής - μέσος Έλληνας, που δεν έχω χρόνο να "δέσω τα βρακιά μου" που λένε, ή οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το σημείο, που ξεπουλάνε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, νησιά κλπ;;;;
Εγώ φταίω, ή αυτοί που με την ανύπαρκτη πολιτική τους στο μεταναστευτικό, κατάντησαν την Αθήνα και όλα τα αστικά κέντρα στο σημερινό χάλι;
Ξέρεις ποιοι είναι πίσω από την απίστευτη υποβάθμιση της Ομόνοιας πέριξ του πάλαι ποτέ Μινιόν;
Αρκεί να σου πω τους σημερινούς ιδιοκτήτες του κτιρίου. Κοινοπραξία Βωβού - Μπακογιάννη......
Τι να λέμε τώρα......
Στην τελική , αν μόνο τη ΧΑ φοβούνται οι κρατούντες (και την φοβούνται , φαίνεται) αυτή θα βάλει ο λαός στη Βουλή! Όχι μόνο από θυμό! Αλλά από απελπισία!
Θοδωρε,

θα μεινω μονο σε αυτο με τα κοκκινα διοτι τα υπολοιπα και δη το μεταναστευτικο δεν συζητιεται εδω μεσα λογω των πολλων παραμετρων που εχει.
Θα συμφωνησω για το φταιξιμο των πολιτικων, για τις πελατειακες σχεσεις τους με διαφορες ομαδες, τον δανεισμο κ.λ.π,κ.λ.π.

Η Ελλαδα δεν ξεπουλιεται με την εννοια που το θετεις, Η ελλαδα παραχωρει χωρο για αναπτυξη. Αναπτυξη ειναι το αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος που η εκταση παραχωρηθηκε, χτιστηκε απο τους Γερμανους και το εχουν οι Γερμανοι για 30 τοσα χρονια και δουλευουν μεσα εκει 15000+ελληνες. Αναπτυξη ειναι και η παραχωρηση αγροτεμαχιων προς 5ε το στρεμμα ετησιως για 30 χρονια σε οποιον θελει να γινει αγροτης, δηλαδη να ξαναγυρισει εκει που γεννηθηκε και να ασχοληθει με αυτο που εκανε ο πατερας του πριν γινει Δ.Υ. ¨η μαγαζατορας στην Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Η πανμεγιστη ομως αναπτυξη ειανι η βαρια βιομηχανια και η μεταποιηση που ειχε η Ελλαδα κι εφυγε. Φανταζομαι θαθυμασαι οτι λογω των εργοστασιων μεταποιησης ρουχων που ειχε η Β.Ελλαδα η μοδα πρωτα φοριοταν στην Θεσσαλονικη και μετα κατεβαινε στην αθηνα οταν πια η πρωτη ειχε αλλη μοδα. Η αθηνα ανεβαινε στην θεσσαλονικη για...ψωνια.

Η Τουρκια εχει αναπτυξη 10%...τι κανει.....παραχωρει εκτασεις για να φτιαχτουν εργοστασια (TOYOTA, MERCEDES, F16......) με αντιτιμο ενα παχυλοτατο νοικι και φορο εισοδηματος, φορο προιοντων κ.λ.π. Οι μισθοι χαμηλοι ναι, αλλα αν εξαιρεσεις τα καυσιμα (2,30 η αμολυβδη στην χωρα αυτη) τα υπολοιπα ειδη πρωτης αναγκης ειναι παμφθηνα.
Η Βουλγαρια και η Ρουμανια προσπαθουν να κανουν το ιδιο αλλα εχουν ενα μειον....πατανε στην ευρωπη, ειναι μελη της ΕΕ και χωρες που υποχρεουνται να υιοθετησουν το ευρο μολις θα πληρουν τα κριτηρια......ανασφαλεια δλδ για τους επενδυτες.

αυτο δεν ειναι ξεπουλημα Θοδωρα.....αν ηταν ετσι η ευρωπη θα ανηκε σε ΑμερικανοΕβραιοΤουρκικοΙρανοΑραβικοσυμφεροντα....δεν ειναι ομως ετσι......ετσι δουλευει και αναπτυσσεται και η Γερμανια, και η Γαλλια και ολες οι χωρες αυτης.

Reply With Quote