View Single Post
Παλιό 12-05-2012, 18:36
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,
Προεπιλογή Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"

Παρα####υθω το θεμα απο την αρχη και θα ηθελα να αναφερω κατι.... ετσι για την ιστορια....

Ετυχε και δεν πετυχε, να εχω το μισό μου σοϊ στο βουνο και το αλλο μισο στον Εθνικο Στρατο, μπορω να γραψω ανετα μια εγκυκλοπαίδεια απο οσα εχω ακουσει απο τον παππου μου που υπηρετησε αξιωματικος στο Γραμμο και στη Ναουσα, με τον Μεγαλο Παττακο σας υπολοχαγο, απο τον αδερφο του που εμεινε παραλλητος απο τη μεση και κατω απο οβιδα... σε ενεδρα... Το συμαντικοτερο ομως κεφαλαιο θα ηταν απο τον αδερφο του παππου μου που ζουσε μεχρι προσφατα στα σκοπια, απο την αδερφη του που παρθηκε μικρη με το παιδομαζομα και ζει στην πολωνια, .....

Ηταν ενα κινημα διασπασεις της Μακεδονιας, οπως πολυ ορθα λεει ο Παττακος, το ιδιο με ειπαν και οι μεν.. αλλα και οι δε....

εγκληματα εγιναν απο ολους, ο παππους μου οταν μπηκαν σε χωρια των γρεβενων για να τα απελευθερωσουν ειδαν εκατονταδες παλουκωμενους... μπορω να σας δειξω σε φωτογραφιες χιλιαδες πτωματα, μιας και τα εχω σαν αρχειο

Μην μισειτε ομως τους αριστερους, ΔΕΝ γνωριζαν, η θεια μου εχασε τον αντρα της και το μοναχοπαιδι της στο βουνο, μετα περασε εξορια με οτν Μικη θεοδωρακη επι 7 χρονια, υπεργαψε και βγηκε, αλλα παντα εκει στο κομμα, επρεπε να περασουν 50 χρονια για να καταλάβει οτι την κοροϊδεψαν και οτι εχασε ολη της την ζωη για ενα ψεμα....

ενα με διδαξε η αναγνωση και μελετη του συμμοριοπολεμου... οτι η αγνοια σκοτωνει.... χιλιαδες παιδακια δουλευουν για το κομμα ακομη και σημερα, χιλιαδες κοσμος ακουει και τρεχει δωρεαν για το κομμα....

ηταν εγκλημα του Καραμανλη να τους νομιμοποιησει....

δεν ειμαι ακροδεξιος, αλλα οι μνημες εινια φρεσκες... και οποιος ξεχναει την ιστορια απλα την ξαναζει...

ΥΓ, εχω ενα τουφεκιο, απο τον παππου μου, εγγλεζικο οπως ελεγε, το οποιο το πηρε απο μια ομαδα συμμοριτων, οταν ο στρατος ειχε οπλα κατασκευης 1935 αγγλικα.... οι συμμοριτες ειχαν κατασκευης 1944 εγγλεζικα...
Reply With Quote