ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ...
Γειά σας φίλοι!!
Κάτι το άσθμα που μου στέρησε το κάπνισμα, το άτμισμα και την ψυχική μου ηρεμία, κάτι η άνοιξη, κάτι ένας συνάδελφος που θέλει ντε και καλά να αγοράσει τη μηχανή μου και να, που μου μπήκαν ιδέες:
Τι μπορώ να πάρω λοιπόν, με τα δυόμισι χιλιάρικα που υποτίθεται θα μου φέρει ο συνάδελφος; Για τσόντα, ούτε λόγος, ήδη η μεταβίβαση καινούριας συν ασφάλεια, καθιστά την κίνηση ριψοκίνδυνη. Για άλλη μάρκα, απιστία σε βαθμό κακουργήματος (αν και μια enfield... καλά, καλά, δε συνεχίζω!!)...
Έτσι, καταλήγω με πολύ καθαρή συνείδηση και σώας τας φρένας σε R850gs
Ξέρω πως θεωρείται μαύρο πρόβατο (αργή, μεσοβέζικη λύση κλπ) όμως, δε μ' ενδιαφέρει το θέμα επιδόσεων καθώς, ήδη με τα 650cc είμαι ικανοποιημένος και μου την κάνουν τη δουλειά. Και οικονομικά, δε μπορώ να σηκώσω το βάρος τρίτου αυτοκινήτου (μιλάω για 1150 ή 1200) και ότι αυτό έπεται σε τέλη, κατανάλωση κλπ.
Ταυτόχρονα, πιστεύω πως θα απολαύσω τη βαυαρική αρτιότητα υπό κλίμακα αφού είναι μπόξερ και κυρίως, γνήσιο παρθένο BMW και όχι Aprilia (αν και ομολογώ πως είναι καταπληκτική μηχανή και γι αυτό κωλώνω να την αλλάξω..
Πέστε μου βρε παιδιά, διαβάζω διάφορα προβλήματα για γωνιακούς ταχυσυνδέσμους, ABS, antenna ring, ball joint και θα ήθελα
να με διαφωτήσετε στο τι θα βρω μπροστά μου
μη δώσω δρόμο στη μικρή και εύρω τον μπελά μου!!
Ευχαριστώ!
|