16-05-2012, 11:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ψηφοφορία για το αν έπρεπε να προφυλακιστεί αυτός που σ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak
Βρε Γιωργο,
Μα ειμαστε σοβαροι? εμενα με ανοιξαν το σπιτι 3 φορες, την πρωτη με πηραν χρημματα ( να πανε στο διαολο ) την δευτερη με πηραν τηλεωρασεις κτλ... την τριτη υπολογιστες αξιας 30 000 ευρω...
Δεν λεω ο φονος εινια φονος.... ολα δεκτα...
αλλα σκεψου λιγο την ψυχολογια αυτου που κοιματε και ξαφνικα βλεπει να του δυαλυουν την ηρεμια και προπαντως την ασφαλεια του σπιτιου του....
εμεις τωρα μιλαμε εκ ασφαλειας... δεν ειναι ομως ετσι εκεινη η στιγμη, οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει χρονος...
|
Λαζαρε,
οπως προειπα ειμαι θυμα ληστειας στο ιδιο μου το σπιτι ενοσον κοιμομουνα εγω η συζυγος μου και η κορη μου 4 χρονων τοτε.Ειμαι στο δευτερο οροφο πολυκατοικιας (6μ απο το εδαφος) και μπηκαν απο την μισανοικτη μπαλκονοπορτα....η οποια ηταν μισανοικτη λογω λαρυγγιτδας της μικρης η οποια συμφωνα με την παιδιατρο επρεπε να εισπνεει κρυο παγωμενο αερα για να αποφυγει την καθαρη κορτιζονη. Δεν ειχα αφησει δλδ την μπαλκονοπορτα ανοικτη ετσι για πλακα.
Αν ξυπνουσα και τον εβλεπα μπροστα μου -οπως τον ειδα στο δικαστηριο με υψος 1,50 και 35 κιλα - ισως (το τονιζω το ''ισως'') και να τον σκοτωνα αν εκανε τον δυσκολο......ομως η κορη μου σημερα θα ηταν με πατερα στην φυλακη. Ποιο παιδι, ποια συζυγος ¨η ποιος ανθρωπος το αξιζει αυτο εξαιτιας ενος διαρηκτη?
Αν ηθελε ομως να αρπαξει το παιδι ¨η να βιασει την γυναικα μου τοτε θα τον σκοτωνα διχως αλλο........εκτος κι αν με προλαβαινε εκεινος.
Αλλα, το πιο πιθανο, οσο εμενε στην κλοπη αντικειμενων-χρηματων θα του ελεγα σιωπηλα ¨η φωναχτα ''παρε οτι θες και φυγε''..........
Αυτη ειναι η λογικη κι οχι η λογικη του πιστολερο.....
|