View Single Post
Παλιό 18-05-2012, 21:47
panos24 Ο/Η panos24 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Προεπιλογή ΣΕΡΒΙΣ 20.000 ΧΛΜ...

Παιδιά καλησπέρα έφτασε η ώρα για το σέρβις των 20,000 χλμ, πήρα λοιπόν ένα τηλέφωνο στο γνωστό συνεργείο του Γέρακα για να μάθω τις εργασίες που γίνονται στο σέρβις αυτό. Εκτός λοιπόν από τα γνωστά φίλτρα αέρος-λαδιού, λάδια, λάδι μετάδοσης μου είπαν πως γίνεται και αλλαγή υγρών φρένου και ρύθμιση βαλβίδων. Τελικό κόστος 250 περίπου εκτός και αν χρειάζομαι και τακάκια.

Καθότι άσχετος από αυτά ρώτησα δυο συναδέλφους με κάποιες γνώσεις πάνω σε τεχνικά θέματα και μου είπαν και οι δυο να μην τους αφήσω με τίποτα να μου πειράξουν τις βαλβίδες από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα και πως τα υγρά φρένων είναι πολύ νωρίς για να αλλαχτούν (συνήθως κοντά στα 50,000 χλμ).

Θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας πάνω σε αυτό το θέμα...αν πειράξουν βαλβίδες υπάρχει περίπτωση να χω μετά κάποιο πρόβλημα που δεν θα είχα αν δεν τις ρύθμιζαν? Επειδή ο κινητήρας είναι μπόξερ μήπως χρειάζονται ρύθμιση νωρίτερα? Με τα υγρά φρένων τι γίνεται χρειάζονται ή όχι αλλαγή από τώρα? Η χρήση της μηχανής είναι κυρίως εντός πόλης αλλά τον Ιούνιο ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στο Ντουμπρόβνικ....

Δεν βρήκα κάποιο άλλο παρόμοιο θέμα στο φόρουμ ελπίζω να έψαξα καλά και να μην επαναλαμβάνομαι.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Reply With Quote