View Single Post
Παλιό 18-05-2012, 22:29
intruder Ο/Η intruder βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa
Προεπιλογή Απάντηση: Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ( ΜΕ ΘΕΑ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ 201

ΜΕΡΑ 3Η
Ξυπναμε όχι κ πολύ πρωι αφου ειχαμε αναγκη υπνου .βγαινω από τη σκηνη,κ τη χθεσινη ησυχια της νυχτας .την εχουν αντικαταστησει παιδακια με ποδηλατα, παρεες κ οικογενειες που κατασκηνωνουν κ περναν ευχαριστα.Παω σαν βρεγμενη γατα στην reception στην οποια το πρωπικο ηταν προσχαρο κ φιλικο(όχι σαν τουυς ελβετους).
-Γειας σας χθες ηρθα αργα κ δεν ηταν κανεις εδώ κ……..
-ειστε δυο ατομα σε εκεινη τη σκηνη με αυτή τη μοτοσυκλετα,μου λεει
Τωρα τι να την πω(που εισουν μωρη χθες το βραδυ που εσπασα τα κουδουνια κ τις πορτες?)Πληρωνομαι κανα 20ρικο(πολύ καλα για τις παροχες του camping) κ φευγουμε να απόλαυσουμε την γερμανικη παραλιμνια εξοχη.
Η λιμνη τεραστια σαν θαλασσα, με πολλα βαπορια κ μικρες βαρκες,ιστιοφορα κάθε λογης κ ο ουρανος πολλα αεροστατα.Γραφικα μαγαζακια στον παραλιμνιο πνιγμενο στη βλαστηση δρομο,κ ξεκιναει η μερα υπεροχα.Μετα από χιλιομετρα στριβουμε δεξια να βρεθουμε στο balingen οπου περναμε μεσα από καταπρασσινα λιβαδια κ το εργοστασιο της metzeler κ φτανουμε στο χωριο(ολοκληρη πολη για τα ελληνικα δεδομενα,ειχε τα παντα ακομα κ αντιπρωσωπια bmw με μηχανες) οπου γινοταν ένα πανυγυρι.

Παμε στο κεντρο κ γινεται χαμος.πληθος από περιπτερα ολων των ειδων της μπυρας κ αφθονες καντινες με τηγανιτο κυριως junk food.Η ‘’ανθυγειινιλα σε ολο της το μεγαλειο.Παντου οπαδοι της heavy metal κ δυνατη μουσικη από ηχεια κανουν τη κατασταση πιο εντονη.Η ζεστη είναι αφορητη ‘’100ο’’ βραζουμε στο καζανι κ ‘’welcome to hell’’.Παγωμενη μπυρα για ξεδιψασμα κ σχεδιο για την ανευρεση του καμπινκγ κ στησιμο σκηνης.Ρωταμε κατι τυπους που είναι το καμπινγ κ απαντουν –οπου θες. -Τι?ηταν κ μεθυσμενοι κ δεν τους εδωσα σημασια.Ρωταω καλλους κ μου λενε οπου δεις πρασσιναδα στησε.Τι λενε ρε?Εγω διαβαζα για μερος οπου είναι για αυτή τη δουλεια κ αυτοι με λεν ότι να΄ναι.?Τηλ ένα φιλο που βρισκοταν κ αυτος για το φεστιβαλ-ελα ρε που είναι το καμπινγκ?-πιο καμπινγκ?-αυτό που θα μεινουμε..-Α!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.-Δηλαδη?οπου βρεις στηνεις.εμεις ειμαστε στο ταδε σημειο.
Παω εκει κ τι να δω…..χυμα στο κυμα .Η πολη γιορταζε το φεστιβαλ ,όπως εμεις(στη κοζανη) εχουμε τους φανους.παντου τα παντα.Εστηνες μεσα κ εξω από την πολη οπου υπηρχε πρασσινο!Οχι, εμεις τουλαχιστον για σημερα δεν θελουμε ,ετσι.Λιωνουμε 2 μερες στο λιοπυρι με τα δερματινα ,θελουμε τουλαχιστον ένα μπανακι, κ τα πραματα?Σιγα μην αφησουμε κρανη εξοπλισμους κτλ εκτεθιμενα σε τοσες χιλιαδες κοσμο.Ρωταμε για οργανωμενο καμπινκ κ δεν υπαρχει.Ρωταμε για ξενοδοχεια κ τα παντα συμπεραινουμε ότι είναι φουλ. Μετα από αρκετες ωρες στο λιοπυρι με κρανη κ δερματινα.Αρχιζουν κ σπαν τα νευρα μας.Σταματαμε εξω από super market(ξερετε από αυτά που εχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα ) για να ανεφοδιαστουμε με υγρα.Η Λουκία μπαινει μεσα κ γω απεξω βλεπω απεναντι ένα τουριστικο γραφειο.Αποφασισμενος ορμαω μεσα κ με τα ‘’τσομπανοαγγλικα’’*
που ηξερα ρωταω για το που μπορω να βρω δωματιο.Οι κυριες μεσα ακρως ευγενικες κ εξυπηρητικες μου λεν ότι λογω του φεστιβαλ δεν μπορεις να βρεις τπτ σε ακτινα τουλαχιστον 20 χλμ.Ωστοσο κανουν κατι τηλεφωνηματα να μας εξυπηρετησουν.Μιλαν στα γερμανικα κ μαζι ταυτοχρονα να μου λεν τι βρισκουν.Τελικα βρισκουν ένα δωματιο σε μια τοποθεσια μακρια για 100 ευρω για μια βραδια.Αρχιζω εγω-ΟΗ my god,οh my heart,its too expensive κ άλλες τετοιες χωριατιες.Τελικα συμφωνησαμε για 80.Παλι ακριβα ηταν για μας αλλα τι να καναμε δεν γινοταν αλλιως.Πηγαινουμε στο ξενοδοχειο κ από πανω βλεπουμε αυτό…………..Google Μετάφραση
Reply With Quote