μπηκαμε στην autoban κ διαπιστωσαμε ότι η γερμανοι στους δρομους τους τρεχουν.ΠΟΛΥ.!!!Αφου μας προσπερνουσαν με ιλλιγγιωδη ταχυτητα ειπα κ γω να δοκιμασω τις επιδωσεις της ‘’αραπως’’ μια κ ειχε πατησει πια τα πρωτα 2000+ χλμ,κ δως του γκαζι.εκει διαπιστωσα ότι η ‘’αραπω’’ μπορει να παει παρα πολύ γρηγορα αλλα κ να διατηρει ανετοτατα ταχυτητες των 200+ χλμ/ωρα διπλοφωρτωμενη για ωρες.Ετσι τα χλμ εφυγαν γρηγορα κ μπηκαμε στο μοναχο με μολυβι ουρανο κ ψιλοβροχο.Ηταν κ η 1η φορα που χρησημοποιησα το GPS για ένα ξενοδοχειο ibis που ειχα τσεκαρει με καλη τιμη, κ διαπιστωσα ότι τελικα η τεχνολογια σε μερικες καταστασεις κανει τη ζωη σου πιο ευκολη.
το μουσειο της bmw
Uploaded with
ImageShack.us
μοναχο
Uploaded with
ImageShack.us
Αφου τακτοποιηθηκαμε ωρα για βολτα με το μετρο οπου καμια σχεση δεν εχει με αυτό της ελληνικης πρωτευουσας από θεμα καθαριοτητας κ πανω οι συρμοι ηταν πολύ συχνοι με αποτελεσμα τα βαγονια να μην ασφυκτιουν από κοσμο.Βγηκαμε στην κεντρικη πλατεια κ καθοτι κυριακη ειχε εκδηλωσεις κ παρα πολύ κοσμο.Τραπεζακια κ περιπτερα κάθε λογης μπυρας,σε μια συναυλια από τοπικους τραγουδιστες.Βλεπω τιμη μισολιτρου 1.3 παραγγελνω 2 κ μου ζητανε + 4 ευρω.-ΓΙΑΤΙ?Πληρωνεις 2 ευρω το γυαλινο ποτηρι παρακαλω την 1η φορα κ χρησημοποιης το ιδιο για ολο το βραδυ.Οταν θελησεις το δινεις πισω κ σου επιστρεφουν τα 2 ευρο.Αποτελεσμα να μην υπαρχουν ,όπως σε αντιστιχη ελληνικη εκδηλωση, κατω χιλιαδες πλαστικα ποτηρακια-σκουπιδια.Δεν εχω παρει μαζι μου τα τσιγαρα κ ψανω να βρω μαγαζι.Δεν υπαρχει τετοιο ανοιχτο,καθως τα μονα περιπτερα που υπαρχουν είναι υπογεια στο μετρο κ τετοια ωρα είναι κλειστα.Τωρα?Ρωταω κ μου λεν μονο αυτοματοι πωλητες με πιστωτικη καρτα.εγω όμως τετοιο πραμα δεν εχω κ προσφερω το αντιτιμο σε μετρητα μπας κ με εξυπηρετησουν οι ντοπιοι με τις δικες τους καρτες.Πηρα το ‘’3ο το μακρυτερο’’Μου λεει ενας πανε σε κανα μαγαζι μεσα αυτά εχουν.Πηγαινω κ εγω(στις τουαλετες του μαγαζιου ηταν το μηχανημα) αλλα κ κει μονο καρτα.Αφου ‘’στολιζω’’ το μηχανημα με ελληνικες βρισιες ακουω ένα ‘’Αρε πατριδα,δωσε κ άλλο’’Ηταν σερβιτορος του μπαρ ελληνας ο οποιος τελικα με εξυπηρετησε κ βγηκα από το μαγαζι με 1 πακετακι μοσχοβολιστα τσιγαρα! .