View Single Post
Παλιό 21-05-2012, 11:13
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: ( χωρίς τίτλο.... )

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MikeKav Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα παραπάνω περιγράφηκαν στην ενημέρωση της πρυτανείας. Δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της πρυτανικής αρχής και του πρύτανη.
Μην σου φαίνεται περίεργο αργά το βράδυ να είναι κάποιος σε σχολή. Έχουν φύγει και ξημερώματα από εργαστήριο γιατί το πείραμα απαιτούσε συγκεκριμένες συνθήκες για να εκτελεστεί και συγκεκριμένους χρόνους. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.

Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω για τον πρύτανη. Σπουδάζω και εγώ Αριστοτέλειο και πιστεύω 'οτι ο πρύτανης δεν είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί. Για παράδειγμα δες πρώην και νυν πρυτανη Αριστοτελείου, δύο πρυτάνεις με εντελώς διαφορετικές αποψεις περι κομμάτων και ασύλου. Τα γεγονότα υπερπροβάλλονταν ή αποκρύπτονταν κατά το δοκούν.
Εγώ δεν καταφέρθηκα εναντίον της αστυνομίας γενικά αλλά εναντίον κάποιων αστυνομικών που προέβησαν σε συγκεκριμένες πράξεις. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε ΔΙΑΣ ούτε σε ΔΕΛΤΑ. Για μένα δεν έχει σημασία. Όλους τους σέβομαι το ίδιο. Όλοι είναι αστυνομικοί, όλοι φοράνε το εθνόσημο και θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να το τιμούν. Και όλοι τους σχεδόν το τιμούν και χύνουν αίμα και ιδρώτα γι΄ αυτό. Επίσης είναι κρίμα για όλους τους υπόλοιπους αστυνομικούς που προσπαθούν να κάνουν σωστά την δουλεία τους (με υλικοτεχνική υποδομή που τις περισσότερες φορές είναι για γέλια, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα επικίνδυνο πλέον) να τραβάν των παθών τους το τάραχο είτε γιατί κάποιοι συνάδελφοί τους την έχουν δει ράμπο, είτε ακόμη χειρότερα γιατί παίζονται πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους.
Σέβομαι τον Έλληνα αστυνομικό γιατί γνωρίζω το καθεστώς κάτω από το οποίο προσπαθεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Όταν όμως κάποιοι καταλύουν θεσμούς και νόμους θεωρώ ότι θα πρέπει να τιμωρούνται. Τουλάχιστον το ίδιο εάν όχι αυστηρότερα απ΄ ότι οι απλοί πολίτες. Μόνον τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία.
Τώρα όσον αφορά τις καταστροφές στα πανεπιστήμια είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το χώρο. Αρκεί να σκέφτείς μόνο ποιος κερδίζει από την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και καταλαβαίνεις τι συμφέροντα παίζονται.
Για το υπόλοιπα θα συμφωνήσω
Reply With Quote