View Single Post
Παλιό 22-05-2012, 12:56
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε κάποια μέρη του πλανήτη δυστυχώς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία μα καμία αξία. Σε άλλες εάν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί, σου κόβουν το χέρι. Στην πατρίδα μας δυστυχώς έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να ξέρουμε από που έρχονται, ποιοι είναι και ΤΙ ήταν στις χώρες τους. Εδώ βρίσκουν ελευθερία και ατιμωρησία και κάνουν ότι θέλουν. Καλώς ή κακώς 99 στους 100 που κάνουν ΤΕΤΟΙΟΥ είδους πράξεις είναι αλλοδαποί. Όσο και να έχω ταξιδέψει και γνωρίσει άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς μερικά πράγματα απλά ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω. Όχι ρε φίλε, ΔΕΝ μπορείς να με σκοτώνεις μέσα στη χώρα μου, μέσα στο σπίτι μου ελαφρά τη καρδία, επειδή ΔΕΝ έχω κράτος. Γι' αυτό λοιπόν θα προστατέψω ΕΓΩ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Το τι κουβαλάω μαζί μου όταν είμαι έξω "περίεργες" ώρες, είναι θέμα δικό μου, όπως και το τι θα κάνω αν (χτυπάω ξύλο να μη γίνει ποτέ), αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει κάποιον δικό μου... Ας με πείτε χρυσαυγήτη και όπως θέλετε εσείς, αλλά με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ το παίζω ούτε πολιτισμένος ούτε "ανοιχτό μυαλό". Όταν πρόκειται για την οικογένεια μου. θα σε φάω ζωντανό ρε φούστη._
ακριβως
Reply With Quote